Négy hónapos gyermeke mellett Grand Slamen tér vissza Serena Williams

2017. december 7., csütörtök 07:59, frissítve: csütörtök 08:12

Már gyermeket várt Serena Williams, amikor 2017 januárjában megnyerte huszonharmadik Grand Slam-trófeáját, és még öt hónapos sem lesz Alexis Olympia Ohanian, amikor édesanyja újra az elitben ragad teniszütőt: a 2017-es Australian Open után a 2018-asra is leadta a nevezést a címvédő ifjabbik, 36 éves Williams nővér. A verseny január 15-én rajtol.

A megméretés igazgatója szerdán megerősítette a nevezés hírét. – Igen, nevezett, edzésben is van, és már kapott vízumot – közölte újságírókkal Craig Tiley, akinek szemernyi kétsége sincs afelől, hogy Serena Williams tényleg ott lesz a rajtnál.

Serena most folytatódó karrierjét tekintve különösen érdekes, hogy csaknem egyévnyi ranglistapont elvesztése után is még simán a közvetlen elithez tartozik védettség nélkül, jelenleg a 22. a női rangsorban.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.