Négy hónapos gyermeke mellett Grand Slamen tér vissza Serena Williams

2017. december 7., csütörtök 07:59, frissítve: csütörtök 08:12

Már gyermeket várt Serena Williams, amikor 2017 januárjában megnyerte huszonharmadik Grand Slam-trófeáját, és még öt hónapos sem lesz Alexis Olympia Ohanian, amikor édesanyja újra az elitben ragad teniszütőt: a 2017-es Australian Open után a 2018-asra is leadta a nevezést a címvédő ifjabbik, 36 éves Williams nővér. A verseny január 15-én rajtol.

A megméretés igazgatója szerdán megerősítette a nevezés hírét. – Igen, nevezett, edzésben is van, és már kapott vízumot – közölte újságírókkal Craig Tiley, akinek szemernyi kétsége sincs afelől, hogy Serena Williams tényleg ott lesz a rajtnál.

Serena most folytatódó karrierjét tekintve különösen érdekes, hogy csaknem egyévnyi ranglistapont elvesztése után is még simán a közvetlen elithez tartozik védettség nélkül, jelenleg a 22. a női rangsorban.

A szerkesztő ajánlja

Szabó Emese

Az egészség helyett a pálinkafőzés a nemzeti ügy

A betegek nem értik, miért kellene elégedettnek lenniük. A realitásokról Rékassy Balázs egészségügyi közgazdászt kérdeztük. Interjú.

Ficsor Benedek

Az Iparművészeti élén a „Fidesz Hagyó Miklósa”

Az Iparművészeti főigazgató-helyettesi székében tűnt fel Simon Péter vállalkozó, aki kis híján csődbe vitte Szentendrét.

Szabó Zs. László

Fideszes politikus édesanyja teheti ki a bérház lakóit

Az új, 82 éves tulajdonos fia is tagja volt annak a miskolci önkormányzati bizottságnak, amely az ingatlan eladásáról döntött.

Molnár Richárd

Átjáróház a letelepedési kötvényprogram? Csak húszan buktak el a sok ezerből

Nehéz volt megbukni a nemzetbiztonsági vizsgálatokon a letelepedési kötvényeseknek.