Pacquiao újra Mayweatherre vágyik

B.M.L.

2016. január 4., hétfő 03:03, frissítve: hétfő 08:44

Ugyan már megvan az április 9-én visszatérő Manny Pacquiao következő ellenfele, a Tim Bradley elleni meccs után a nyolc súlycsoportban vb-címet szerző filippínó visszacsábítaná minden idők legjobbját, Floyd Mayweathert a ringbe. A veretlenül visszavonult amerikai még nem reagált a hírre.

Azt már régóta tudta minden bokszrajongó, hogy minden idők egyik legjobbja, Manny Pacquiao visszatér a ringbe. Mára már az is nyilvános, hogy Tim Bradley-vel fog április 9-én ringbe lépni. Ők ketten már kétszer összecsaptak egymással, és mindketten egy-egy győzelmet mondhatnak a magukénak, ráadásul úgy, hogy sok ember véleménye szerint a pontozók mindkétszer fordítva látták a szorítóban történteket, mint a szurkolók többsége.

A filippínó klasszis eredetileg ezt a meccset szánta pályafutása lezárásának, ám most bedobta a köztudatba, hogy lát reményt a már veretlenül visszavonult, és őt legyőző Floyd Mayweather elleni visszavágóra.

–  Egy igazán nagy durranással akarom befejezni a karrieremet. Igen, a korszak első számú ökölvívója ellen, akivel tavaly májusban már megadhattuk volna a rajongóknak ezt a nagy meccset, de akkor sajnos a sérülésem ebben megakadályozott. Szerintem egy visszavágón megadhatnánk azt a nézőknek, amit az első meccsen vártak tőlünk. Miért ne csinálnánk meg, miért ne rendeznénk le tisztességesen ezt az üzletet, amibe tavaly belekezdtünk? Rajtam nem fog múlni – jelentette ki a BBC riporterének Pacquiao.

Ám nem ő dönt ebben a kérdésben, hanem a már veretlenül visszavonult amerikai. Mindenesetre Mayweather sarka egyelőre hallgat, de őt is ismerve azért van az a pénz...

A szerkesztő ajánlja

Zord Gábor László, László Dávid

Gyöngyösi Márton: Nemzetközileg Fidesz–Jobbik helycsere történt

A Jobbik külpolitikai szakpolitikusa szerint az elmúlt években sikerrel dolgoztak azon, hogy a nyugati országokkal is jó kapcsolatuk legyen.

Arday Attila

Felelősei most sincsenek a kézilabdakudarcnak, „csak Vranjes tehet róla”

Alárendelt helyzetbe került a magyar válogatott a Veszprémhez képest, pedig lehetne másképp is. Elemzés.

Gabay Balázs

Fucsovics: Attól függ a győzelem, mennyire hiszel magadban

A top 20-as játékosok hozzáállásáról, a fullasztó ausztrál hőségről és Patrick Mouratouglou gratulációjáról is beszélgettünk a teniszezővel.

Unyatyinszki György

Kósa Lajos édesanyja: Megvettem a fél megyét

Kérdezze a fiamat! Majd megkérem, hogy nyilatkozzon a nevemben – a 82 éves cégvezetőt kérdeztük.