Rio: melyik magyar mikor látható?

2016. augusztus 11., csütörtök 17:15, frissítve: hétfő 13:14

Örömmel adjuk a kedves olvasó kezébe a teljes magyar olimpiai programkalauzt. Természetesen magyar idő szerint szedtük öszsze a versenyszámokat. Cikkünkben pontosan nyomon követhető a riói olimpia magyar vonatkozású programja. Úszóink, dzsúdósaink és vívóink kezdenek leghamarabb, majd jönnek a nehézatléták, a sportlövők és a birkózók. Női és férfi pólósaink hamar medencébe ugranak, és remélhetőleg csak az olimpia végén szállnak ki. Sikersportágunkban, a kajak-kenuban a játékok második felében kezdődnek a küzdelmek. A mieink szempontjából szinte minden napra tartogat izgalmakat az augusztus 5–21-ig tartó időszak. Kellemes böngészést, hajrá, magyarok!

Az olimpiai versenyek véget értek. Köszönjük, hogy velünk tartottak! Olimpiai aloldalunkra kattintva minden fontosat megtalál az ötkarikás játékokról!

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.