Rossz híreket kapott Schumacherről a Ferrari volt elnöke

MTI

2016. február 4., csütörtök 21:56

Luca di Montezemolónak, a Forma–1-es Ferrari korábbi elnökének nincsenek jó hírei a hétszeres világbajnok német Michael Schumacherről, aki a több mint két évvel ezelőtti síbalesetében súlyos fejsérüléseket szenvedett.

„Vannak híreim, de sajnos ezek nem jók” – nyilatkozta csütörtökön Montezemolo, aki további részleteket nem árult el.

„Furcsa az élet. Fantasztikus versenyző volt, és csak egyetlen komoly balesete volt a Ferrarival” – tette hozzá az olasz üzletember, utalva a 47 éves korábbi pilóta 1999-es silverstone-i bukására, amelyet egy lábtöréssel megúszott.

Schumacher menedzsere, Sabine Kehm a Reuters hírügynökségnek nem kívánt reagálni Montezemolo kijelentéseire.

A legendás német versenyző 2013. december 29-én síbalesetet szenvedett a franciaországi Méribelben, súlyos fejsérülése miatt kétszer meg kellett operálni. Sokáig mesterséges kómában tartották, majd fokozatosan felébresztették, néhány hónapja pedig a Genfi-tó partján lévő otthonában ápolják, de kérdéses, hogy a rehabilitációs időszak meddig fog tartani.

A szerkesztő ajánlja

Kuthi Áron

Nincs pénz a magyar múlt megmentésére

Nem csak templomokból áll az épített örökség a Kárpát-medencében. A megőrzésre a végtelen mennyiségű pénz is kevés volna.

Koncz Tamás

Méregdrága nyári elittábor a kormánytagok gyerekeinek

Kerényi Imre miniszterek trónörököseit várja a vörösberényi kolostorba, hogy ott körtáncot lejtsenek, és római stílusú hadi bemutatót tartsanak.

Vég Márton

Az Iraki Kurdisztánból származó negyvenéves Ismael jól érzi magát Magyarországon

A vámosszabadi befogadóállomáson élő férfi egy kicsit beszél magyarul, és nem akar továbbutazni Németország felé. Riport.

Pethő Tibor

Jolika, az ÁVH keblein nevelkedett, gépírónőből lett belügyes nagyasszony

Császárné Lábass Jolán jelképpé nemesült. A képmutatás, a szembenézés kudarcának jelképévé.