Súlyos, de stabil az eszméletlenre vert Fradi-drukker állapota

Gabay Balázs

Gabay Balázs

2017. november 5., vasárnap 15:30, frissítve: vasárnap 15:46

Két súlyos és egy könnyebb sérültet kellett ellátni a szombati Ferencváros–Debrecen-futballmeccsen történt verekedés nyomán. Mint arról mi is beszámoltunk, szurkolói beszámolók szerint egy volt vezérszurkoló akaszkodott össze a B-közép alatti lelátórész egyik büféjénél a Kubatov Gáborral megállapodott és a stadionba visszatért kemény mag néhány tagjával.

Egyelőre nem tudni, kit támadott először, de a napvilágot látott információk szerint a korábbi előénekes kést rántott és két embert is megszúrt. Ezt követően eszméletlenre verték, a 24.hu úgy tudja, koponyatörést szenvedett. Elájult, de aztán saját lábán szállt be a mentőbe.

Miután különböző szurkolói portálok hozzászólásai között már többen is azt pedzegették, hogy az illető élet és halál között lebeg, olyan súlyos az állapota, a Honvédkórházhoz fordultunk, mivel úgy értesültünk, oda szállították. Az intézmény elismerte, hogy a drukkert náluk ápolják, mint írták, állapota súlyos, de stabil. Arról nem adtak hírt, meg kellett-e operálni az illetőt.

A másik két sérült szurkoló állapotáról egyelőre nincs hír.

A szerkesztő ajánlja

Hutter Marianna

Az első Orbán-kormány jelölte Zaid Naffát a tiszteletbeli konzuli posztra

A jordán üzletember már abban az időszakban is elbukott a magyar állampolgársághoz szükséges nemzetbiztonsági átvilágításon.