Súlyos, de stabil az eszméletlenre vert Fradi-drukker állapota

2017. november 5., vasárnap 15:30, frissítve: vasárnap 15:46

Két súlyos és egy könnyebb sérültet kellett ellátni a szombati Ferencváros–Debrecen-futballmeccsen történt verekedés nyomán. Mint arról mi is beszámoltunk, szurkolói beszámolók szerint egy volt vezérszurkoló akaszkodott össze a B-közép alatti lelátórész egyik büféjénél a Kubatov Gáborral megállapodott és a stadionba visszatért kemény mag néhány tagjával.

Egyelőre nem tudni, kit támadott először, de a napvilágot látott információk szerint a korábbi előénekes kést rántott és két embert is megszúrt. Ezt követően eszméletlenre verték, a 24.hu úgy tudja, koponyatörést szenvedett. Elájult, de aztán saját lábán szállt be a mentőbe.

Miután különböző szurkolói portálok hozzászólásai között már többen is azt pedzegették, hogy az illető élet és halál között lebeg, olyan súlyos az állapota, a Honvédkórházhoz fordultunk, mivel úgy értesültünk, oda szállították. Az intézmény elismerte, hogy a drukkert náluk ápolják, mint írták, állapota súlyos, de stabil. Arról nem adtak hírt, meg kellett-e operálni az illetőt.

A másik két sérült szurkoló állapotáról egyelőre nincs hír.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.