Tényleg becsődölt Boris Becker

MN

2017. június 21., szerda 21:01, frissítve: csütörtök 08:25

Csődeljárást kezdeményezett egy londoni bíróság Boris Becker ellen – írja a BBC. A 49 éves, korábbi világelső német teniszező több magánbankárnak nagy összeggel tartozik, és a bíróság szerint nincs hiteles bizonyíték arra, hogy tud majd fizetni.

Becker nyilatkozatban közölte, hogy meglepődött és csalódott az eljárás miatt. Hozzátette: szerinte nyilvánvaló, hogy van mód az adósság visszafizetésére. Ügyvédei 28 nap haladékot kértek, és azt állították, egy hónapon belül értékesíteni tudnak egy mallorcai nyaralót. Ezt azonban elutasították.

Boris Becker hatszoros Grand Slam-győztes, párosban olimpiai bajnok teniszező. 17 éves korábban ő volt a legfiatalabb játékos, aki valaha Wimbledonban nyerni tudott. Visszavonulása után a média és az üzlet világában tevékenykedett, és Novak Djokovic edzőjeként is dolgozott.

 

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.