Shane Tusup és Hosszú Katinka is mosolyogva jelent meg Az Év Sportolója Gálán

MN

2018. január 11., csütörtök 19:52, frissítve: csütörtök 23:01

A sztárpár, Hosszú Katinka és edző-férje Shane Tusup is részt vesz Az Év Sportolója Gálán, bár kapcsolatuk sajtóértesülések szerint komoly válságba került. Tusup csütörtök este édesanyjával jött el az eseményre, Hosszú Katinka később, külön érkezett meg a programra (később édesapja mellett foglalt helyet, átellenes oldalon, mint Tusup).

A találgatásokra a házaspár korábban a Facebookon közzétett bejegyzésében reagált: igaz, hogy a kapcsolatuk nehéz időszakon, megpróbáltatásokon megy keresztül, és az is igaz, hogy eközben az Iron Aquatics edzéseit minden csoportban megrendezik. Úgy vélik, hogy ebben a pillanatban ennél többet nem tudnak mondani. „Ígérjük, ha mondanivalónk lesz, arról értesíteni fogjuk az értünk aggódókat” – fűzték hozzá.

Magyar Nemzet hírlevél

Legizgalmasabb cikkeink naponta egyszer az ön e-mail-fiókjában!

A feliratkozással beleegyezik abba, hogy a Magyar Nemzettől hírlevelet vagy cikkeinkről szóló üzenetet kapjon postafiókjába. A szolgáltatásról bármikor leiratkozhat.

Ez az emailcím nem érvényes

Mi is beszámoltunk róla, hogy a férfiaknál Baji Balázs, Liu Shaolin Sándor és Szatmári András, a nőknél pedig Babos Tímea, Hosszú Katinka és Márton Anita került a legjobb három közé a Magyar Sportújságírók Szövetségének (MSÚSZ) szavazásán, közülük fogják kihirdetni a győzteseket Az Év Sportolója Gálán. Az év legjobb edzője Cseh Sándor, Ambros Martín vagy Shane Tusup lesz.

A jelöltek teljes listáját itt találja.

A szerkesztő ajánlja

Lándori Tamás

Nem tűnt őrültnek a tornyospálcai apagyilkos

A helyiek azt beszélik, új pirulákat írt fel orvosa az elkövetőnek újabb szörnyű tette előtt.

Vég Márton

Orbán és Soros egy csapatban játszik? „Soros-szervezetet” pénzel a BM

Több millió forint állami pénzt kapott egy menekülteket segítő szervezet, amely tagja a milliárdos civil hálózatának is.

Molnár Csaba

El sem tudja képzelni, mennyi vér tapad egy avokádós pirítóshoz

Fegyveres bandák támadják a farmokat Mexikóban, ahol a drogcsempészet mellett az avokádótermesztés a legjövedelmezőbb üzlet.

Pápay György

Pápay György

Nem bojkott kell, hanem mozgósítás

A választástól való távolmaradásról szóló vitáknak a Fideszben örülnek a legjobban.