WTA-vb: sorozatban harmadszor résztvevő párosban Babos Tímea

MTI

2017. október 5., csütörtök 06:23, frissítve: csütörtök 08:18

Babos Tímea az előző két évhez hasonlóan az idén is ott lesz párosban a női teniszezők év végi, szingapúri, nem hivatalos világbajnokságán.

A 24 esztendős soproni teniszező két éve a francia Kristina Mladenovic oldalán a vb-csoportkörben egy győzelmet aratott, kétszer pedig vereséget szenvedett, míg tavaly a kazah Jaroszlava Svedovával a negyeddöntőben búcsúzott.

A női versenyeket szervező WTA honlapjának szerdai beszámolója emlékeztet: Babos társa, a cseh Andrea Hlavácková korábban háromszor vett részt a vb-n.

A magyar, cseh kettős az idén három tornát nyert: Rabatban, Québecben, valamint a múlt héten Taskentben. Az október 22–29. közötti távol-keleti eseményen nyolc páros szerepel, Babosék ötödikként biztosították a helyüket.

Legolvasottabb cikkek

A szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.