2018. június 19.,
kedd, Gyárfás napja

°

tovább

LR

Brutális mértékű a munkanélküliség

Ukrajnában 15 éve a legmagasabb szintre emelkedett a munkanélküliség, a ráta 9,5 százalék – hangozott el egy kijevi gazdasági fórumon.

LR

Emelkedik az olajár

Líbiai és szaúdi hírek erősítették péntek délután a kőolaj világpiaci árát, a Brent jegyzése már tartósan 60 dollár fölötti.

LR

Hosszú Katinka Federert is megelőzte

Lewis Hamilton pedig az első lett a szavazáson.

LR

Miamiben udvariatlanul fogadták LeBron Jamest

Dwyane Wade elrontotta a hazatérést

LR

Szuperprogramot indítanak a japánok

A mintegy 3,5 ezer milliárd jenes (29 milliárd dolláros) ösztönző programot a kabinet szombaton vitatja meg.

LR

Káoszt okozott a havazás

Továbbra is káosz uralkodik Moszkvában, ahol a csütörtöki hófúvás és erős havazás miatt megbénult a közlekedés, és több kilométeres dugók alakultak ki.

LR

Új világ jön az autóbontókra

Januártól az autóbontóknak minden egyes kibontott alkatrészt dokumentálniuk kell – így módosította a kormány a hulladékká vált gépjárművekről szóló rendeletét.

LR

Obama biztonságosabb világot lát

Barack Obama tengerészgyalogosokat köszöntve úgy fogalmazott: az Egyesült Államok biztonságban van, hála az amerikai katonák és családtagjaik áldozatának.

LR

Tűz keletkezett, füstmérgezésben halt meg az idős bácsi

Feltehetően füstmérgezés következtében meghalt egy idős férfi péntek délelőtt Vajszlón – tájékoztatta a Baranya Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.

LR

Ez egy nagyon rossz hír az Egyesült Államoknak

A kínai gazdaság egy kicsit korábban lesz világelső.

LR

Vonatkésés a Budapest–Kelebia relációban

Több mint fél órát késnek a vonatok a Budapest–Kelebia vonalon, miután egy meghibásodott mozdony elzárta a pályát Soroksárnál – közölte a Mávinform sajtóügyeletese az MTI-vel pénteken reggel.

LR

Jön az erdőápolás

Közbeszerzési pályázaton nyerve, a Hortobágyi Nemzeti Park 62 millió forint összegű megbízása alapján összesen 105 hektáron végez erdőápolási munkákat a Jánosik és Társai Kft. külterület-gondozó ágazata – tájékoztatta Jánosik Lajos, a cég tulajdonosa az MTI-t.