2018. június 19.,
kedd, Gyárfás napja

°

tovább

MNO, PL

A postaládában volt a kulcs

A postaládában tárolták az egyik ház kulcsát Rákócziújfaluban.

MNO, PL

Távcsővel figyelte a gazda a tolvajokat

A Sárbogárdi Rendőrkapitányság, a Sárbogárdi Városi Ügyészség, valamint a Sárbogárdi Városi Bíróság három nap alatt pontot tett egy kukoricalopási ügy végére. Hétfő délután érkezett a bejelentés arról, hogy Sárbogárd külterületén öten kukoricát lopnak, szerdán délután már bírósági ítélet is született az ügyben.

MNO, PL

A néni nagyon örült az akciós takarónak

Mezőtúron egy idős asszonyhoz azzal csengetett be egy nő, hogy valamilyen nyereményjátékban egy akciós árú gyapjútakarót nyert.

MNO, PL

Az ágya mellett feküdt holtan

Március 3-án reggel telefonáltak az Ajkai Rendőrkapitányság ügyeletére, hogy a Tüskeváron lakó asszonyt már napok óta nem látták, nem ad magáról életjelet, a lakásába nem tudnak bejutni.

MNO, PL

Mayer Mihály: Liberális ideológusok lehetetlenítettek el

A volt pécsi megyéspüspök nem vonult volna nyugdíjba januárban, ha nem indul ellene a hazai médiában lejárató kampány. Mayer Mihály a Hír Televízió Célpont című műsorának adott exkluzív interjújában arról beszélt, hogy túlságosan következetesen képviselte a keresztény értékeket, ezért lehetetlenítették el „liberális ideológusok”.

• A pécsi egyház részben elismeri a vádakat
• Nem fogják már sokáig halogatni az új püspök kinevezését

MNO, PL

Fennakadt a tolvaj a kerítésen

A sárosdi körzeti megbízott két helyi fiatal segítségével fogta el azt a 16 és 17 éves sárosdi fiatalt, akik egy mezőgazdasági komplexum területéről üzemanyagot akartak lopni. Amikor a telep riasztója megszólalt, a két ifjú tolvaj a kerítésen átmászva menekült. Pechükre azonban a fiatalabb fiú nadrágja fennakadt a drótkerítésen.

MNO, PL

Síelnek a cserkészek

Országos cserkészsínap lesz március 5-én, szombaton a mátraszentistváni Síparkban.

MNO, PL

A gyáriparosoknak tetszenek a kiadáscsökkentő lépések

A Munkaadók és Gyáriparosok Országos Szövetsége (MGYOSZ) egyetért azzal, hogy a Széll Kálmán-terv az államadósság leszorítását döntően kiadáscsökkentő lépések révén kívánja elérni. A reformcsomagból hiányolja a gazdasági növekedés serkentésére és a munkahelyteremtés elősegítésére szolgáló intézkedéseket – áll a szervezet közleményében.

MNO, PL

Rabok varrják a rendőrök ruháit

A Kalocsai Fegyház és Börtön fogvatartottai szabják és varrják a rendvédelmi szervek új egyenruháját. Egy tavalyi belügyminisztériumi koncepció szerint az idén fokozatosan lecserélik a rendvédelmi szervek dolgozóinak ruháit. Így a rendőrség, a katasztrófavédelem és a büntetés-végrehajtás munkatársai az eddiginél jobb minőségű, erősebb anyagból készült egyenruhákat viselhetnek majd.

MNO, PL

Nem fizetett, pedig megígérte

Őrizetbe vettek egy 52 éves kecskeméti nőt, aki még 2010. július elején egy kecskeméti férfitől átvett 1,6 millió forint készpénzt azzal, hogy azt július 9-ig visszafizeti, azonban ez nem történt meg.

MNO, PL

Lemondott a BVK vezérigazgatója

László György, a Budapesti Városüzemeltetési Központ (BVK) Zártkörűen Működő Részvénytársaság vezérigazgatója március 31-i hatállyal „magánokból” lemond a megbízatásáról – közölte Szűcs Somlyó Mária, a Főpolgármesteri Hivatal kommunikációs igazgatója pénteken.

MNO, PL

Tippet kaphatott a betörő

Betörtek csütörtökön kora délután egy 76 éves tiszaalpári férfi lakásába.