Minőségi díjas lett az MNO applikációja

MNO

2014. december 4., csütörtök 15:25, frissítve: hétfő 18:26

Az idén 13. alkalommal megrendezett Év Honlapja verseny mobilmarketing-megoldások kategóriájában minőségi díjat kapott az MNO új mobilalkalmazása.

Az MNO alkalmazását a tervezési fázistól az Extreme Net koordinálta és fejlesztette, amely az első körös megjelenés után már frissítést is kapott: megjelenésében és funkcióiban is átalakult. A fejlesztés egy jóval átláthatóbb, egyszerűbb és szebb menürendszerbe foglalta az MNO tartalmát, az új alkalmazáson keresztül élőben hallgatható a Lánchíd Rádió adása, de további extra funkciók is belekerültek.


A március elején élesített applikáció legfontosabb funkcionális újításai közé tartozik a cikkek szerző szerinti keresése és listázása, a lokációalapú hírkeresés, vagyis a helyi hírekre való szűrés lehetősége, valamint az offline funkció, amellyel a korábban elmentett cikkek adatkapcsolat nélkül is olvashatók. Lehetőség van a cikkek megosztására és a hozzászólásra, emellett kiemelendő a „Breaking News” modul, amely a rendkívüli hírekről küld push üzeneteket az olvasóknak. Az MNO mobilapplikációja iOS és az Android rendszerű telefonokon is működik.

„Alkalmazásunk funkcionális és megjelenésbeli fejlesztésére meghívásos tenderen választottuk ki az ügynökséget. Célunk megvalósult: olvasóink a jelenlegi felhasználási igényeket maximálisan kielégítő applikációt kaptak, amelyet terveink szerint folyamatosan továbbfejlesztünk, és egyéb extra modulokkal bővítünk majd” – mondta el korábban Bíró Mátyás, az MNO főszerkesztő-helyettese.

Idén 300 nevező volt

Az Év Honlapja zsűrijének értékelése
az MNO appról
„Óráról órára ezernyi hír keletkezik az interneten, éppen ezért az emberek már gondosan megválogatják, hogy mely hírforrásokat használják. Ezzel az applikációval nemcsak hiteles információkhoz juthatunk, de a már jogosan elvárt személyre szabott funkciókat is magunkénak tudhatjuk. A többféle szűrési és mentési opció remekül a segítségünkre van. Ez egy jól használható applikáció, amely jogosan nyeri a minőségi díjat idén.”

Az online kommunikációs szakma legrangosabb hazai eseményét, Az Év Honlapja pályázatot a Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat szervezi, az idei pályázatra 300 nevezés érkezett. Az ünnepélyes díjátadónak a Helia Hotel adott helyet, ahol Varga Edit műsorvezető (MTVA) és Varga István, a pályázat alapítója, valamint dr. Eszes István zsűrielnök hirdették ki a nyerteseket.

Varga István elmondta: egyre jobban látszik, a marketingesek kezdik komolyan venni az online jelenlétet. „Nagyon színvonalas pályázatokat zsűrizhettünk 2014-ben. Tisztán látszik, hogy az online marketing elfoglalta méltó helyét a modern vállalati marketingben. Ez számunkra öröm, hiszen a pályázat alapításakor ez volt a célunk.” A pályázatra egyébként a legtöbb nevezés szolgáltatás (39), illetve e-kereskedelem (31) területről érkezett. Megfigyelhető azonban, hogy rohamosan növekszik a számuk a mobilmarketinges megoldásoknak és az applikációknak is.

Bíró Mátyás a Lánchíd Rádió vendégeként beszélt az applikációról. Hallgassa meg a felvételt!

Az MNO főszerkesztő-helyettese a Hír TV Paletta című műsorában:

 

A díjazottak teljes listáját az alábbi linken érhetik el.

Forrás: azevhonlapja.hu, Extreme Net

A szerkesztő ajánlja

B. Kovács Gergely

Petike fülfolyása és állandó pittyegésterror a vonatokon

A csend manapság luxuscikk, de a MÁV tájékoztatása szerint 2019-től itthon is üzembe helyezik a csendes kocsikat.