A Magyar Nemzet és az MNO

MNO

2015. szeptember 21., hétfő 12:32, frissítve: szerda 09:03

Mi az MNO és a Magyar Nemzet közötti különbség? Miért érdemes előfizetni a lapra? Mi a Hír TV-vel és a Lánchíd Rádióval kialakított stratégiai együttműködésünk lényege?

Mi a különbség az MNO és a Magyar Nemzet között?

A kérdésre egyszerre lehetne azt a választ adni, hogy semmi, és azt is, hogy nagyon sok.

Semmi, mert az MNO annyit tesz, Magyar Nemzet Online, tehát napilapunk, a Magyar Nemzet hírportálja. A különbség mégis sok, hiszen az MNO szinte percenként, folyamatosan közli a friss híreket, a nap minden szakában új információkkal szolgál olvasóinak. Ezért a nyomtatott Magyar Nemzet és az MNO tartalma szükségszerűen eltér.

Eltér abban is, hogy az MNO-ra – egyelőre – nem minden olyan cikk kerül fel azonnal, amely a nyomtatott napilapban megjelent. Egyes cikkek már a lap megjelenésének napján olvashatók a portál felületén is, más cikkek csak bizonyos idő elteltével, és sok cikkünk a napilapból az ingyenesen elérhető felületen egyáltalán nem olvasható.

Előfizetés a nyomtatott és a digitális újságra

Akik ezeket a tartalmakat is meg szeretnék tekinteni, jelenleg kétféleképpen tehetik meg: vagy előfizetnek a nyomtatott napilapra, s ezt követően a friss újságot reggelente a postaládájukban találják, vagy előfizetnek a digitális Magyar Nemzetre. Utóbbi előfizetéssel a lapot számítógépükön, interneten keresztül tudják olvasni, és hozzáférhetnek régebbi lapszámainkhoz is.

A digitális vagy a nyomtatott újság előfizetésével egyben munkánkat, a nagy múltú napilapot és a politikai pártoktól független, magyar újságírást is támogatják.

Ismét csak közösek ezek a tartalmak azonban abból a szempontból, hogy az MNO-t is és a lapot is a Magyar Nemzet újságírói készítik. Jóllehet egyelőre az MNO és a nyomtatott lap szerkesztősége némileg elkülönül egymástól, mindkét szekció munkatársai dolgoznak mindkét felületre. A kor követelményei szerint pedig ez a korábbról öröklött, mesterséges elkülönülés a közeli jövőben fokozatosan megszűnik: célunk a teljesen integrált, közös lap- és hírportál-szerkesztőség.

Stratégiai együttműködés a Hír TV-vel és a Lánchíd Rádióval

Itt érdemes megemlíteni még, hogy az MNO különleges kapcsolatban van a Hír TV és a Lánchíd Rádió szerkesztőségével is. E három médium régóta stratégiai szövetségben áll egymással: közös szerkesztőségi rendszerünk segítségével egymás anyagait is meg tudjuk jeleníteni, új felületünkön pedig még szélesebb körben tudjuk publikálni egymás híreit is. Így ön az MNO-n is értesülhet a Hír TV legfontosabb videós és a Lánchíd Rádió rádiós híreiről.

 

Előfizetek a nyomtatott napilapra

Előfizetek a digitális napilapra

Legolvasottabb cikkek

Szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.