Megújul a Magyar Nemzet

MN

2016. október 21., péntek 20:30, frissítve: szombat 11:51

A Magyar Nemzet szombattól megújult külsővel jelenik meg. Négy hónappal azt követően, hogy lapunk fekete-fehérből átállt a színes nyomásra, szebb, átláthatóbb, rendezettebb és korszerűbb, ám konzervatív hagyományaihoz is ragaszkodó napilapot vehet majd kezébe az olvasó. A dizájnváltással lapunk azt is jelezni kívánja: szerkesztőségünk tudatában van annak is, milyen felelősséggel jár az, hogy az utóbbi hónapok belpolitikai fejleményei után immár a Magyar Nemzet maradt az egyetlen független, magyar tulajdonban lévő országos napilap Magyarországon. Erőnket megsokszorozza az a figyelem és várakozás, amellyel ebben a helyzetben régi és új olvasóink a Magyar Nemzet felé fordulnak: lapunk így nem csupán a polgári értékrend, hanem az ezt veszélyeztető erőkkel szemben a szellemi ellenállás lapja is. Megerősítése, szakmai színvonalának folyamatos emelése kikerülhetetlen feladat.

Szeretne előfizetni a megújult Magyar Nemzetre?
Ezt online, bankkártyával is megteheti, ráadásul jelentős kedvezménnyel!

Kattintson ide a részletekért!

Éppen ezért a tipográfiai megújulás mellett más területeken is nagy léptékű korszerűsítésbe kezdtünk. Ezek részeként új szerkesztőségi tartalomkeze­lő rendszerre térünk át, megújítjuk belső információs hálózatunkat, továbbfejlesztjük on­line hírportálunkat, és erősítjük jelenlétünket a világhálón. Elindult és hamarosan be is fejeződik a nyomtatott napilap és az online szerkesztőségek egyesítése, ami lehetővé teszi a tartalmi bővülést és a nagyobb változatosságot a lap online és nyomtatott felületein egyaránt.

A megújulás részleteiről, a változásokról folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

Megmutatunk két oldalt az újratervezett Magyar Nemzetből!

A szombati lap már az új tipográfiával készül, ideértve természetesen a Magyar Nemzet Hétvégi Magazint is. A napilap két véleményoldala a holnapi számból már nyomdakész, ezt meg tudjuk mutatni olvasóinknak. (Megjegyzés: A nyomdatechnika sajátosságai miatt a nem kalibrált monitorok nem pontosan adják vissza a színeket a képernyőn. A kísérőszín hasonló az MNO-n használt sötétvörös színhez.)

 

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016.10.21.

Legolvasottabb cikkek

Szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.