Megújul a Magyar Nemzet

MN

2016. október 21., péntek 20:30, frissítve: szombat 11:51

A Magyar Nemzet szombattól megújult külsővel jelenik meg. Négy hónappal azt követően, hogy lapunk fekete-fehérből átállt a színes nyomásra, szebb, átláthatóbb, rendezettebb és korszerűbb, ám konzervatív hagyományaihoz is ragaszkodó napilapot vehet majd kezébe az olvasó. A dizájnváltással lapunk azt is jelezni kívánja: szerkesztőségünk tudatában van annak is, milyen felelősséggel jár az, hogy az utóbbi hónapok belpolitikai fejleményei után immár a Magyar Nemzet maradt az egyetlen független, magyar tulajdonban lévő országos napilap Magyarországon. Erőnket megsokszorozza az a figyelem és várakozás, amellyel ebben a helyzetben régi és új olvasóink a Magyar Nemzet felé fordulnak: lapunk így nem csupán a polgári értékrend, hanem az ezt veszélyeztető erőkkel szemben a szellemi ellenállás lapja is. Megerősítése, szakmai színvonalának folyamatos emelése kikerülhetetlen feladat.

Szeretne előfizetni a megújult Magyar Nemzetre?
Ezt online, bankkártyával is megteheti, ráadásul jelentős kedvezménnyel!

Kattintson ide a részletekért!

Éppen ezért a tipográfiai megújulás mellett más területeken is nagy léptékű korszerűsítésbe kezdtünk. Ezek részeként új szerkesztőségi tartalomkeze­lő rendszerre térünk át, megújítjuk belső információs hálózatunkat, továbbfejlesztjük on­line hírportálunkat, és erősítjük jelenlétünket a világhálón. Elindult és hamarosan be is fejeződik a nyomtatott napilap és az online szerkesztőségek egyesítése, ami lehetővé teszi a tartalmi bővülést és a nagyobb változatosságot a lap online és nyomtatott felületein egyaránt.

A megújulás részleteiről, a változásokról folyamatosan tájékoztatjuk olvasóinkat.

Megmutatunk két oldalt az újratervezett Magyar Nemzetből!

A szombati lap már az új tipográfiával készül, ideértve természetesen a Magyar Nemzet Hétvégi Magazint is. A napilap két véleményoldala a holnapi számból már nyomdakész, ezt meg tudjuk mutatni olvasóinknak. (Megjegyzés: A nyomdatechnika sajátosságai miatt a nem kalibrált monitorok nem pontosan adják vissza a színeket a képernyőn. A kísérőszín hasonló az MNO-n használt sötétvörös színhez.)

 

Ennek a cikknek a nyomtatott változata a Magyar Nemzetben jelent meg. A megjelenés időpontja: 2016.10.21.

Szerkesztő ajánlja

Makrai Sonja, Ficsor Benedek, Vékony Zsolt

Hagyjuk tönkremenni az egyik legnagyobb építészünk műveit

Bierbauer (Borbíró) Virgil irányítása mellett épült újjá Budapest a második világháború után, ma mégis csupán két fő műve őrzi emlékét.

Lukács Csaba

Egy éjszaka a bécsi migránshotelben

Sötétedés után sétáltunk az osztrák főváros azon kerületében, ahol Lázár János fényes nappal is csak halkan mert beszélni.

Kósa András

„Maffiaállamban élünk, erre kellett rájönnünk az elmúlt hetekben”

Szlovákiában mélyreható és a jelek szerint pozitív változások indulhatnak Ján Kuciak újságíró meggyilkolása következtében.

Hajdú Péter

„Mi vagyunk a legerősebb ellenzéki párt”

A kormány gazdaságpolitikája a multikat segíti a kisvállalkozók helyett. Volner János szerint szó sincs az ország felzárkóztatásáról.