Megújult a Lánchíd Rádió hírportálja is

2015. november 23., hétfő 17:55

Az MNO és a Hír TV után a Lánchíd Rádió is új ruhában jelenik meg az interneten.

A mai nappal a Lánchíd Rádió is követte stratégiai partnereit, az MNO-t és a Hír TV-t, és hozzájuk hasonlóan megújult hírportállal jelentkezik.

Az új szájt az MNO és a Hír TV által is használt formai elemekkel és funkciókkal gazdagodik, ami azonban nem csak külső csinosítást jelent: a három hírportál így egy közös és immár azonos logika alapján működő online szerkesztőségi rendszeren keresztül, közös megjelenési elvek alapján még szorosabbra tudja fonni együttműködését, hatékonyabban tudja majd egymás munkáját és az egymás közötti hírcserét is támogatni.

Természetesen, ahogy az MNO és a Hír TV esetében is, ez a megújulás csak a kezdet, a három hírportál folyamatosan fejlődik tovább. A sikeres átállás egyben azt is jelenti, hogy a fejlesztések fő célja immár az MNO és a Magyar Nemzet közös, integrált szerkesztőségének megteremtése, a napilap megújítása és az ehhez szükséges technikai feltételek megteremtése lesz.

Mindemellett természetesen itt, az MNO-n is folyamatosan jelentkezünk újításokkal, új funkciókkal, amelyekről ebben a rovatban tájékoztatjuk majd olvasóinkat.

Legolvasottabb cikkek

Szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.