Megérkezett a Disqus: új kommentfelület az MNO-n

MNO

2016. január 19., kedd 06:06, frissítve: kedd 16:35

Kedves olvasóink január 19-től újabb változást tapasztalhatnak az MNO-n: megújul a hozzászólások felülete.

Kedd reggeltől változást tapasztalhat az MNO hozzászólás-felületén: megújult a kinézet és hozzá a belső, az elérhető funkciók is. A január 19-e előtti cikkeknél minden marad a régiben, néhány napig még ugyanúgy hozzá lehet szólni azokhoz a régi kommentfelületen, csak azt követően zárul le a korábbi kommentelési lehetőség. Ám ennek lejártával sem tűnnek el az addigi hozzászólások, ugyanúgy olvashatók maradnak.

A Disqus a január 19-étől megjelenő cikkeknél váltja le a régi hozzászólás-felületet. Reményeink szerint ez az új modul áttekinthetőbb, és olvasóink számára kényelmesebb kommentelési lehetőséget biztosít majd.

Röviden összefoglaljuk, hogy az átállás mivel jár.

Ha ön már rendelkezik MNO-s regisztrációval, nincs semmi tennivalója, azzal az új felületen is hozzá tud szólni a cikkekhez.

Emlékeztető: MNO-s felhasználói nevével és jelszavával az oldal tetején vagy alján lévő, embert ábrázoló ikonra kattintva tud belépni. Mutatjuk:

Ha önnek még nincs MNO-regisztrációja, és szeretne a jövőben hozzászólni, több lehetőség közül választhat: regisztrál az MNO-ra, és így megnyílik ön előtt a hozzászólási lehetőség, de ugyanitt hírlevelünkre is feliratkozhat.

A másik út, hogy bejelentkezik meglévő Facebook-, Twitter-, Google- vagy Disqus-profiljával, és azzal szól hozzá cikkeinkhez.

Ha már meglévő Disqus-profiljával szól hozzá cikkeinkhez, előfordulhat, hogy az MNO-n való első disqusos hozzászólásánál a rendszer arra kéri, hogy az ön postafiókjába küldött levél hivatkozására kattintva erősítse meg szándékát, hogy profiljával az MNO-n is szeretne kommentelni.

Az új rendszerrel több új funkció is elérhető lesz, így például a kommentelők közvetlenül egymás hozzászólásaira is reagálhatnak. Emellett a kommentek Facebookon, Google+-on és Twitteren való megosztására is lehetőség van, ahogy az értékelésükre is.

Bízunk abban, hogy az új felület még pezsgőbb vitára ad majd lehetőséget, amellett hogy kényelmesebb és élményszerűbb lesz a használata.

A hozzászólások moderálása továbbra is az eddig megszokottak szerint zajlik. (Olvassa el moderálási alapelveinket!)

Amennyiben bármilyen hibát tapasztal, kérjük írjon nekünk a szerk@mno.hu címre, vagy fűzzön hozzászólást ehhez a cikkhez!

Legolvasottabb cikkek

Szerkesztő ajánlja

Molnár Csaba

176 millió kamera kereszttüzében: a kínai Nagy Testvér mindenkire odafigyel

Az, ami Orwell idejében még disztópiának tűnt, a mindent látó kamerának hála szép lassan valósággá válik.

Pethő Tibor

1938. augusztus 25. – 2018. április 11.

Elhallgatni nem fogunk. Várunk, reménykedünk, imádkozunk. Mert lehet egy újságnak bárki is a tulajdonosa, azt pontosan tudjuk, hogy a mi igazi „gazdánk” az olvasó.

Stier Gábor

Szomorú búcsú Eraszt Fandorintól

Borisz Akunyin húsz év után nemcsak világhírű regényhősét, hanem a kilencvenes években az orosz jövőről szőtt álmait is eltemeti.

Lakner Dávid

Lajcsika, ha te mindig játszol, miből éltek?

Inkey Alice Szőts Istvánról, Latinovits jókedvéről és Kosztolányi Dezső fekete pöttyös nyakkendőjéről.