Simán diktátorozzák a magyar miniszterelnököt a „kormányközeli” Libriben

Az Orbán Viktort is címlapon szerepeltető könyvet egy XX. századi diktátorokról szóló kiadvánnyal tették egy polcra.

2023. 07. 11. 11:22
20200409 Budapest Libri könyvesbolt fotó: Havran Zoltán (HZ) Magyar Nemzet Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A legnagyobb könyvkereskedő lánc teljesen véletlenül nemrég került kormányközeli MCC többségi tulajdonába, nyilván nagyon igyekeztek megfelelni az őrült törvényeknek. Mindössze két lépésre vagyunk a könyvégetéstől – ezekkel a sorokkal támadta hétvégén Hadházy Ákos országgyűlési képviselő a Libri könyvesboltot. 

Később kiderült, a baloldali politikus egy 

közönséges hazugsággal próbálta megvezetni követőit, 

az általa bemutatott nagyértékű könyvet azért fóliázták le, hogy ne sérüljön. 

A Magyar Nemzethez most olyan olvasói fotók jutottak el, melyek azt bizonyítják, hogy a Hadházy szerint „kormányközeli” könyvesboltban a magyar miniszterelnököt könnyedén diktátorozzák. 

A kormányközelinek minősített Libri kínálatában… Fotó: Olvasói felvétel, Magyar Nemzet

A HVG könyvkiadója által nyomtatott Spindiktátorok című könyv a felvételek tanúsága szerint nagy kupacban áll a Libri boltjaiban, borítójukon Orbán Viktor, Donald Trump, Recep Tayyip Erdogan és Vlagyimir Putyin szerepelnek. 

A Libriben odafigyeltek arra is, hogy félreérthetetlen legyen az utalás, a Spindiktátorokat ugyanis egy Diktátorok és személyi kultuszuk című kötet halma mellett helyezték el, ennek a kiadványnak a címlapján mások mellett ezek a nevek szerepelnek: Mussolini, Hitler, Sztálin. 

Borítókép: Illusztráció. Fotó: Havran Zoltán

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.