Biztonsági játék – a kézdivásárhelyi Vadrózsák étterem
Kézdivásárhely a legszebb, leghangulatosabb, legszerethetőbb székely városok egyike, Kézdiszék dobogó szíve.
A legenda szerint Savoyai Jenő első intézkedései közé tartozott a visszahódított Temesváron sörgyárat alapítani.
A gótikus betűs cégér megnyerő, a beltér pompázatos: nyerstéglás falak, elegáns bútorzat, igényes pohár- és étkészlet.
Kedves gesztus, hogy a törzsvendégek minden tizedik burgerét a ház állja.
A magyar kultúra és történelem ezer szállal kötődik a kereszténység szakrális italához, a borhoz.
Idén biztosan nem kell a gyerekek nyuszifészkeit a hó alól kiásni, de azért jó, ha szívmelengető borokkal is készülünk az ünnepekre.
A húsvét elérkeztével nemcsak a szellem és a lélek újul meg jelképesen, hanem a kinyíló természet is csodás energiákat ad.
A múlt héten Németországban gyűlt össze a boros világ egy jelentős része.
Örömteli, hogy akad egy vállalkozó, aki rá mer építeni a tengerben élő lényekre egy egész gasztrofesztivált.
A legjobb tál különdíjával jutott tovább a hazai csapat.
A Nyitrát megcélzó gasztro-túrát Rimócról indítottuk, útbaejtve Ipolyságot, Zselizt és Lévát is.
Felvidéki gasztro-turnénk legkellemesebb élménye a Nitriansky Furmansky Dvor volt, magyarul Nyitrai Fuvarosok Udvara, amit helyi idegenvezetőm, egy épp itt dolgozó fővárosi jóbarátom fedezett fel.
Három szabad nap március közepén, igazi ajándék. Még akkor is, ha a nap csak néhány órát ad a vándornak, hogy pincéből-présházból előbújva felmelegedjen.
Kézdivásárhely a legszebb, leghangulatosabb, legszerethetőbb székely városok egyike, Kézdiszék dobogó szíve.
Miután a székesfőváros belterületén már hosszú ideje nem folyik szőlőtermelés, holott valaha igen híresek voltak a budai vörösborok, ma már Etyeket tartják számon Budapest szőlőskertjeként.
Idén három nagykövet társul a rendezvényhez, valamint tucatnyi szakember mutatkozik be a fesztivál ideje alatt a Millenárison.
A termelőknél van egyfajta „csakazértis” hozzáállás, ami szintén nem segíti elő a fajta népszerűbbé válását.
A távol-keleti konyha meghódította Közép-Európát.
Józan paraszti ésszel azt gondolhatnánk, hogy amikor a sörfőzés energia- és alapanyagköltsége épp az egekben van, akkor biztosan lankad a márkaalapítási kedv.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.