Csak szerényen: megszavaztatott magának egy díszpolgári címet a gyöngyösi polgármester + videó

Hiesz György ünnepélyes keretek között vette át a baloldal által megszavazott kitüntetését.

Forrás: HírTV2024. 05. 13. 13:10
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Díszpolgári címet szavaztatott meg magának a baloldali többségű képviselő-testülettel Hiesz György, Gyöngyös polgármestere – adta hírül a Hír TV. Alapításának 690. évfordulóját ünnepelte Gyöngyös, amelynek alkalmából az önkormányzat díszpolgári címeket osztott ki. 

Mint kiderült, a polgármestert az egyik önkormányzati képviselő terjesztette fel erre a címre, amit aztán baloldali többségű képviselő-testület meg is szavazott. Hiesz György átvette a kitüntetést, de a televíziós csatorna stábját nem engedték be a terembe. A Fidesz polgármesterjelöltje úgy véli, az újabb események azt bizonyítják, hogy változásra van szükség a városban.

Mint arról a Magyar Nemzet is beszámolt, Hiesz György neve a Covid-időszak csúcsán vált igazán ismertté. Emlékezetes, 2021 januárjában még mindenki várt a koronavírus elleni oltásra, ugyanis abban az időszakban csak a legveszélyeztetettebb csoportoknak tudták biztosítani. 

Akkor kiderült, hogy Gyöngyös polgármesterének nem erénye a türelem.

Soron kívül, jogtalanul adatta be magának – majd mint később kiderült – és feleségének is a vakcinát, de megkapta a vakcinát a háziorvos felesége is, aki egy gyöngyösi önkormányzati cég ügyvezetője. Az ügy azért is volt felettébb visszás, mert a politikus a balliberális oldal oltásellenes kampánya közepette kaphatta meg a védőoltást. 

Borítókép: Hiesz György a városalapítási ünnepségen (Forrás: Hír TV)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.