Karácsony újabb Gyurcsány-fiókát vinne a Városházára

Hagyó Miklós egykori kabinetfőnöke is szerepel a baloldali összefogás listáján.

2024. 05. 10. 17:28
Budapest, 2024. április 24.
Bõsz Anett (DK) humán területekért felelõs fõpolgármester-helyettes, Tüttõ Kata (MSZP) városüzemeltetésért felelõs fõpolgármester-helyettes, Kiss Ambrus (független) általános fõpolgármester-helyettes, Karácsony Gergely fõpolgármester, Számadó Tamás fõjegyzõ és Kerpel-Fronius Gábor (Momentum) okosvárosért és részvételiségért felelõs fõpolgármester-helyettes (b-j) a Fõvárosi Közgyûlés ülésén a Városházán 2024. április 24-én.
MTI/Bruzák Noémir
Fotó: MTI/Bruzák Noémi
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A Gyurcsány-korszak egyik leghírhedtebb embere a balos Hagyó Miklós volt. Ő volt az, aki csődbe vitte a BKV-t, és nokiás dobozban kapta a kenőpénzt, majd le is tartóztatták és el is ítélték – emlékeztetett Szentkirályi Alexandra.

A Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a közösségi oldalán arra hívta fel a figyelmet, hogy most Karácsonyék Hagyó Miklós kabinetfőnökét, Czeglédy Gergelyt szánják listán a Fővárosi Közgyűlésbe. Czeglédy Gergely jelenleg is a BKK felügyelőbizottságának tagja és Óbuda alpolgármestere.

Karácsony újabb Gyurcsány-fiókát akar hozni a városházára. Nem volt elég a hídpénzbotrány, még a nokiás dobozokra is csorgatja a nyálát

– hangsúlyozta Szentkirályi Alexandra. Jelezte: Czeglédyről azt érdemes tudni, hogy amióta Óbuda balos alpolgármestere és Karácsony Gergelyék vannak a Városházán, azóta „hipersebességgel” gazdagodik, 2019 óta 183 millió forinttal növelte értékpapírvagyonát, és öt új ingatlant is beszerzett.

Pontosan ez az a romlott gyurcsányi rendszer, amelyet Karácsony újrateremtett a Városházán

– mutatott rá a kormánypártok jelöltje.

Ne engedjük, hogy Karácsony Gyurcsány újabb táskás pénzhordóit vigye be a Városházára. Ezért kell változás Budapesten

– közölte Szentkirályi Alexandra.

 

Borítókép: Karácsony Gergely a Fővárosi Közgyűlésben (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.