Újabb részletek derültek ki a szamosújlaki kettős tragédiáról

Mindenki rendes családnak ismerte őket.

Forrás: BorsOnline2024. 05. 10. 17:25
Szamosújlak Fotó: Szon
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kettős tragédia történt Szamosújlakon, holtan találtak egy férfit és egy nőt a családi házukban kedden – számolt be korábban az esetről a Magyar Nemzet. 

A BorsOnline most azt írja, az ott élő, tisztes családapaként ismert J. Géza este elvágta a felesége, B. Mária torkát, majd felakasztotta magát a kamrában. Mindezt olyan csendben hajtotta végre a férfi, hogy még a házban élő gyerekek sem ébredtek fel. A 14 éves Vanda reggel talált rá az édesanyjára vérbe fagyva, aztán azonnal szaladt át a szomszédba segítségért.

Azonban nem csak a gyermekeik, a helyiek is sokkot kaptak a történtek után, hiszen tisztességes családnak ismerték őket, a férfinak és a nőnek is több munkahelye volt. 

Szépen nevelték a gyerekeket, látszott, hogy jó szülők. Nagyon sokat dolgoztak azért, hogy tisztességesen élhessenek és a gyerekeknek megadjanak mindent

– fogalmazott egy helyi lakos. Most, hogy a két gyermek a szüleire már nem támaszkodhat, először a nagymamájuknál volt, majd innen a pár településsel arrébb élő nővérükhöz került. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy ki fogja felnevelni őket.

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.