Eddig nem látott felvételek az orosz Szu–25-ös vadászgépek kíméletlen csapásáról

A levegőből is lövik az ukránokat az oroszok. Az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma videót közölt a brutális támadásról.

Forrás: Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma2024. 05. 15. 10:35
Su-25 aircraft attacks Ukrainian Armed Forces units in the Donetsk direction
Borítókép: Egy videóról készült felvételen a Szu-25-ös repülőgépek személyzete irányítatlan rakétákkal csapást mért Ukrajnában 2024. február 17-én. (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium / Hando / ANADOLU / Anadolu az AFP-n keresztül) Fotó: Anadolu via AFP
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Oroszország folytatják az előrenyomulást az orosz–ukrán háborúban. Gyakoriak a légicsapások is Moszkva részéről.

Az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma által közzétett legújabb felvételeken az látszik, amint Szu–25-ös repülőgépek legénysége irányítatlan rakétákkal mér csapást az ellenség álcázott állásaira.

Mint arról korábban is írtunk, az oroszok mindent látnak fentről. A Védelmi Minisztérium egy korábbi videójában pedig az látható, ahogy a Ka–52M Alligator felderítő és támadóhelikopterből, az Mi–35M szállító- és harci helikopterből és az Mi–8 többcélú helikopterből álló katonai légi csapásmérő egység sikeresen eltalálta az ukránokat. 

Borítókép: Egy videóról készült felvételen a Szu–25-ös repülőgépek személyzete irányítatlan rakétákkal csapást mért Ukrajnában 2024. február 17-én (Fotó: Orosz Védelmi Minisztérium/Hando/Anadolu/Anadolu az AFP-n keresztül)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.