Sorsdöntő meccsre készül a Fehérvár a Zalaegerszeg ellen szombaton

Ingyenes belépők válthatók online és személyesen a C és a D szektorokba a szombaton 14.10-kor kezdődő mérkőzésre a Mol Aréna Sóstóba.

Magyar Nemzet
Forrás: FB, Mol Fehérvár FC2023. 05. 16. 14:47
null
Székesfehérvár, 2022. november 6. Fehérvári szurkolók a labdarúgó OTP Bank Liga 14. fordulójában játszott MOL Fehérvár FC Ferencvárosi TC mérkõzésen a székesfehérvári Mol Aréna Sóstó stadionban 2022. november 6-án. Fehérvár - Ferencváros 2-2. MTI/Vasvári Tamás Fotó: Vasvári Tamás
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Kedves Vidi Szurkolók, Futballszerető Fehérváriak! Ingyenes belépés lesz a szombati mérkőzésre!” – írta közösségi oldalán Cser-Palkovics András székesfehérvári polgármester. Bejegyzésében úgy fogalmazott:

Nagyon rég nem volt szeretett csapatunk olyan kritikus helyzetben, mint most. Sorsdöntő két meccs előtt áll a város együttese. Tudom, hogy akik ismerik és szeretik a Vidit, a történetét, a legendát, a hangulatot, azok most joggal csalódottak. De nagy megmérettetések előtt elsősorban nem a miértek fontosak, mert ugyan ezek és a válaszok szükségesek, de ráérnek majd a szezon után. Most az a fontos, hogy minden probléma ellenére a csapat mellett álljunk a következő hazai meccsen, és ha lehet, akkor segítsük kiharcolni a NB1-ben maradást.

Beszámolt róla, hogy a város kezdeményezte, ingyen be lehessen jutni a szombati találkozóra a Zalaegerszeg ellen. Tájékoztatták a klub vezetőjét, hogy az önkormányzat kész lemondani a jegybevétel rá eső részéről és az egymillió forintos bérleti díjról annak érdekében, hogy minél többen ki tudjanak menni a mérkőzésre. A polgármester azt kérte a szurkolóktól, hogy minél nagyobb létszámban legyenek ott a stadionban, és szurkolják ki a győzelmet.

A Mol Fehérvár FC a honlapján közölte: online és személyesen is kiválthatók ingyenes belépők a C és a D szektorokba a szombaton 14.10-kor kezdődő mérkőzésre a Mol Aréna Sóstóba. Azok a szurkolók, akik már megvették a belépőjüket, visszaválthatják a jegyeket és igényelhetik az ingyenes belépőt.

A Mol Fehérvár FC az OTP Bank Liga legutóbbi, 31. fordulójában 2–1 arányban vereséget szenvedett a Puskás Akadémiától, így az utolsó előtti, kieső helyen maradt kétpontos hátránnyal. A csapatra még két ellenfél vár a bajnokságban: szombaton otthon fogadják a ZTE-t, a rákövetkező játéknapon a már kiesett Vasashoz látogatnak.

Borítókép: fehérvári szurkolók a Mol Aréna Sóstó stadionban (Fotó: MTI/Vasvári Tamás)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.