Jönnek-mennek: bombaüzletekre készülnek Madridban

Eden Hazard és Philippe Couthino a Real célkeresztjében.

2015. 09. 28. 15:47
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nem zajlott le nagy mozgás a nyáron a Real Madrid keretében. A klub egy lapra tette fel az összes tétet: a spanyol David de Gea megszerzésére összpontosított, ám az üzlet szó szerint az utolsó percekben meghiúsult, és a kapus maradt a Manchester United alkalmazottja.

A The Times értesülései szerint a madridiak célkeresztjébe két újabb olyan labdarúgó került, akik a Premier League-ben szerepelnek, a liverpooli Philippe Couthino és a Chelsea középpályása, a két kiszemelt. Utóbbira már korábban is tett ajánlatott a Real Madrid, többet szánva rá, mint amennyiért Cristiano Ronaldót vagy Gareth Bale-t megszerezte. José Mourinho, a Chalsea menedzsere így reagált akkor: „Az ár 100 millió euró – lábanként!”

Később ezt felsrófolta 270 millióra, így nem lett semmi sem az üzletből, ám a The Times tudni véli, hogy a nyáron a PSG-hez, Gareth Bale a Manchester Unitedhoz megy, kettőjükért csillagászati összeget kapnak a madridiak, és akkor újra tárgyalhatnak a Chelsea-vel és a Liverpoollal.

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.