Felhasználási feltételek

Az mno.hu oldal felhasználójának minősül mindenki, aki az mno.hu oldalra, illetve a hozzá kapcsolódó aloldalakra látogat, illetve az oldalakhoz kapcsolódó bármilyen szolgáltatást igénybe vesz (regisztráció, civil tartalom feltöltés, hozzászólás). Amint a felhasználó megkezdi az mno.hu oldalhoz kapcsolódó szolgáltatások bármelyikének igénybevételét, automatikusan elfogadja az itt megjelent felhasználási feltételeket.

Az mno.hu oldalon való regisztráció mindenki számára elérhető és ingyenes, bizonyos szolgáltatások igénybevételéhez azonban szükséges a felhasználók regisztrációja. A regisztráció után válik elérhetővé a cikkekhez való hozzászólási jog és a civil tartalom feltöltésének joga. A regisztráció során minden felhasználó elfogadja adatvédelmi irányelveinket és felhasználási feltételeinket. A regisztrált felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy cikket, képet és/vagy videót a Civil újságírás menüponton keresztül eljuttassák a szerkesztőségnek. Az mno.hu szerkesztősége nem jelentet meg olyan cikket/képet/videót, amely jogszabályokba ütközik, személyiségi jogokat sért vagy nem felel meg az mno.hu moderációs elveinek.

A civil tartalom, illetve a hozzászólások feltöltésekor a felhasználó tudomásul veszi, hogy lemond minden, a feltöltött tartalomhoz kapcsolódó szerzői jogáról, és azokat a feltöltés pillanatában átruházza az mno.hu oldalra. A továbbiakban a feltöltött tartalommal kapcsolatos minden jog az mno.hu tulajdona, a felhasználó így a megjelentetéssel, szerzői jogdíjakkal kapcsolatban jogorvoslati igénnyel nem rendelkezik.