Szánthó Miklós: A magyar baloldal is megszavazta az illegális bevándorlás legalizálását

Az Alapjogokért Központ igazgatója emlékeztetett rá, hogy eközben nem győzik kommunikálni idehaza, hogy senki se akarja itt erőltetni az egyébként „nem is létező” bevándorlást Európába.

Forrás: Origo2019. 03. 28. 17:44
null
Fotó: Illyés Tibor Forrás: MTI
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Pszichológiai hadviseléssel akarnak megágyazni annak a most már egy dokumentumban is nyíltan vallott célnak, hogy nemcsak a menekültek, de valamennyi migráns, tehát a gazdasági bevándorlók számára is meg kell teremteni a legális bevándorlás lehetőségét – mondta Szánthó Miklós az Origónak azzal kapcsolatban, hogy az Európai Parlament a magyar baloldal támogatása mellett újabb bevándorláspárti dokumentumot fogadott el.

Az Alapjogokért Központ igazgatója szerint a politikai korrektség jegyében újra érzékenyíteni akarják az európai társadalmat.

Az állásfoglalást a hírhedt LIBE-bizottság terjesztette elő, annak is a Magyarország folyamatos és alaptalan kritizálásában élen járó elnöke, a munkáspárti Claude Moraes brit képviselő – mondta a portálnak az Alapjogokért Központ vezetője.

Az Európai Parlament (EP) által újonnan elfogadott dokumentum lehetőséget ad az Afrikából érkezett illegális migránsok számára, hogy legalizálják a státuszukat Európában.

A dokumentum több szempontból is rendkívül beszédes, sok mindent elárul a nyílt társadalom eszmeiségét képviselő EP-képviselők jó részéről, arról a habitusról, amely mindenféle kisebbség problémájával foglalkozik, csak a határainkon túl élő őshonos magyar kisebbségek ügyével nem.

Most az új nyelvi leleménnyel kreált „afroeurópaiak„ védelme egy „égetően fontos” probléma, miközben az erdélyi vagy kárpátaljai magyarság helyzete érzékelhetően nem létezik az EP szemében

– fogalmazott Szántó Miklós.

A Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány kuratóriumi elnökévé kinevezett szakember szerint veszélyes a dokumentum tartalma is egyben, hiszen a politikai korrektség jegyében újra érzékenyíteni akarja az európai társadalmat.

Újabb és újabb kisebbségeket kreálnak, most ezt az eddigiekben nem ismert „afroeurópaiak„ csoportját, és az előterjesztésből kiderül, hogy mi itt Európában ”afrofóbok„ vagyunk: és bármit is jelentsen ez, az EP szerint ez ellen valamit tenni kell.

Tehát a volt gyarmattartó birodalmak frusztrációját és bűntudatkultuszát akarják kivetíteni az egész EU-ra – mondta az Alapjogokért Központ igazgatója.

Szánthó Miklós emlékeztetett rá, hogy ezzel a pszichológiai hadviseléssel akarnak megágyazni annak a most már e dokumentumban is nyíltan vallott célnak, hogy nemcsak a menekültek, de valamennyi migráns, tehát a gazdasági bevándorlók számára is meg kell teremteni a legális bevándorlás lehetőségét – ahogy ezt az ENSZ migrációs paktuma is tartalmazza.

A konyakos meggy a habos torta tetején pedig az, hogy mindezt a magyar baloldali ellenzék tagjai is megszavazták az EP-ben – akik egyébként nem győzik kommunikálni idehaza, hogy senki se akarja itt erőltetni az egyébként „nem is létező” bevándorlást Európába

– zárta szavait Szánthó Miklós.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.