Verebes kikotyogta Farkasházyék titkát

Ezt nevezem.

2021. 01. 09. 16:35
Verebes Istvn
Budapest, 2015. november 11. Verebes István Jászai Mari-díjas színész, rendezõ, dramaturg, író, színházigazgató, mûsorvezetõ a Hogy volt!? címû tv-mûsor felvételén, az MTVA Kunigunda utcai gyártóbázisának stúdiójában. MTVA Fotó: Zih Zsolt Fotó: Zih Zsolt
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Néhány hete Gulyás Márton összerántotta a Heti hetes egykori csapatát egy nosztalgiabeszélgetésre. Már akkor furcsa volt, hogy Verebes István nem volt jelen a nagy találkozáson. Most végre megkaptuk a választ a hiányzás okára. Verebes volt ugyanis a vendége a PartizánPOP című műsornak, ahol többek között az is szóba került, hogy miért nem vett részt a műsor különkiadásában.

A művész meglehetősen negatívan beszélt az egykori műsorról. „Élete tévedésének és kurvaságnak” titulálta, hogy annak idején szerepet vállalt az RTL Klub műsorában. Verebes a beszélgetésben lerántotta a leplet a társairól is. Úgy fogalmazott, hogy azért is volt nézeteltérése a szereplőkkel, mert szerinte elfogultak voltak a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormánnyal: „egyik a lapját akarta menedzselni, a másik Kossuth-díjat akart” – írja a Mandiner.

Nem nehéz kitalálni, kikre célzott ezekkel a mondatokkal a színész-rendező. Hogy mi lehetett az oka annak, hogy Verebes kikotyogta társai valódi motivációit, azt nem lehet tudni. Mindenesetre annyi bizonyos, hogy végérvényesen lehullt a függetlenség hamis álarca, mely szerint nemcsak az akkori kormányt, az ellenzéket is kifigurázták a Heti hetes szereplői. Ugyanis ez volt anno a válasz a polgári oldal műsort illető kritikáira.

Tehát ne legyenek illúzióink a ma függetlennek mondott (hazudott) humoristái, lásd a Lengyel Tamás-féle szilveszteri förmedvényt, vagy az RTL Klub stand up bajnokait, most is a baloldali, liberális körhöz tartoznak.

Van, ami sosem változik.

Ha az összes Poszt-traumát látni szeretné, kattintson IDE.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.