Dömötör Csaba: Gyurcsány ne fenyegesse a magyarokat!

Az államtitkár szerint a baloldali fenyegető tempónak nincs többsége a magyarok között és nem is lesz.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2022. 05. 18. 11:07
null
20210924 Székesfehérvár, DK, Gyurcsány, Földesi, előválasztás, kampány. Fotós: Fehér Gábor FG Fejér Megyei Hírlap Fotó: Fehér Gábor
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– A magyarok a baloldali politikára mondták végül azt, hogy viszontlátásra – utalt legújabb Facebook-videójában Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda államtitkára a Fidesz negyedik kétharmados választási győzelmére annak kapcsán, hogy a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc felszólalásaiban rendszeresen fenyegeti a jobboldali politikusokat és a magyar embereket is.

Ezt a felelősséget számon fogjuk kérni. Tudják mikor? Amikor győzünk. És tudják mikor fogunk győzni? Jövőre. És maguknak nem lesz kegyelem, szeretném mondani. Viszontlátásra! – jelentette ki Gyurcsány egy évvel ezelőtt az Országházban.

Dömötör Csaba mostani felszólalásában arról beszélt, a baloldal annak ellenére folytatja a fenyegetőzést, hogy a magyarok április 3-án nemet mondtak erre a politikára. Kiemelte, hogy a Fidesznek nem stílusa ez a típusú fenyegetés.

Annyit kérnénk, hogy ne a magyarokat, ne a kormánypártiakat, hanem legfeljebb a saját tagozataikat fenyegessék, de leginkább még őket se, mert ennek a fenyegetős tempónak lehet, hogy az Apró-villában van hagyománya, de a magyarok között nincs többsége és nem is lesz – hívta fel a figyelmet az államtitkár.

Borítókép: Gyurcsány Ferenc (Fotó: Fehér Gábor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.