Beszakadt egy pince Miskolctapolcán, halottak vannak a romok alatt

A Boon.hu információi szerint két férfi biztosan elhunyt a balesetben.

Forrás: Boon.hu2022. 08. 31. 13:03
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Leskó Diána, az Országos Mentőszolgálat regionális szóvivője arról tájékoztatta a Boon.hu-t, hogy két férfi biztosan elhunyt a balesetben. A harmadik férfi a leszakadt födém alatt lehet, jelenleg bányamérnököket várnak a helyszínre, mivel a leszakadt pincefödémet nem merik megmozdítani a további leszakadás veszélye miatt.

A korábbi információk szerint három fiatal férfi  felújítási munkálatokat végzett egy Miskolcon található pincében 2022. augusztus 31-én, a reggeli órákban, amikor a pince mennyezete beszakadt és a munkásokat maga alá temette.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság munkatársai a területet lezárták.

Az életjelet nem adó férfiak pincéből történő kihozása az omlásveszély miatt speciális intézkedéseket igényel, amelyek végrehajtása jelenleg is folyamatban van. A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt indított büntetőeljárást.

Az eredeti cikk IDE kattintva olvasható.

Borítókép: felvétel a helyszínről (Forrás: Boon.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.