Szeptember 21-22-én tartanak frakcióülést a kormánypártok

Az ülésen az ország legégetőbb problémáit fogják megvitatni.

Magyar Nemzet
2022. 08. 31. 18:11
ORBÁN Balázs; HAVASI Bertalan; SZIJJÁRTÓ Péter; KÓSA Lajos; ORBÁN Viktor;  KOCSIS Máté
Budapest, 2022. május 2. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (k), illetve a Fidesz és a KDNP országgyűlési frakcióinak képviselői az új Országgyűlés alakuló ülésére mennek Budapesten 2022. május 2-án. A kormányfő mellett jobbra Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter, balra Orbán Balázs, a Miniszterelnökség parlamenti és stratégiai államtitkára, mögötte Kósa Lajos, fideszes országgyűlési képviselő és Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője (takarásban). MTI/Benko Vivien Cher Fotó: Benko Vivien Cher
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Szeptember 21–22-én tartja a parlamenti ülésszakot megelőző szokásos frakcióülését a Fidesz és a KDNP – jelentette be közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

– Azon dolgozunk az Országgyűlésben is, hogy az elhúzódó háború és a brüsszeli szankciók ellenére is biztos legyen az ország energiaellátása, rezsivédelmet kapjanak a háztartások, és megőrizzük a családtámogatásokat – tájékoztatott a frakcióvezető.

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.