Gimnáziuma elhatárolódik a tüntető diáklány obszcén felszólalásától

A baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során a végzős gimnazista trágár szavakkal tűzdelt „művet” adott elő.

Magyar Nemzet
2022. 10. 24. 10:49
pedagógus tüntetés Fotó: Havran Zoltán
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

„Intézményünk nevében kijelentem, hogy tiszteletben tartjuk a szabad véleménynyilvánítás jogát, ellenben elhatárolódunk tanulónk, Pankotai Lili 2022. október 23-i nyilvános felszólalásától” – olvasható a Ciszterci Rend Nagy Lajos Gimnázium Facebook-oldalán. A Nyisztor Zsolt igazgató által aláírt nyilatkozat szerint „messzemenően elutasítjuk annak minden, a keresztény értékekkel össze nem egyeztethető tartalmát és narratíváját”.  

Az ügy előzménye, hogy a tanártüntetésnek induló, aztán baloldali tüntetéssé váló október 23-ai megmozdulás során a végzős gimnazista egy slam poetry-re emlékeztető, obszcén „művet” adott elő.

Borítókép: október 23-i pedagógustüntetés (Fotó: Havran Zoltán/Magyar Nemzet)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.