A magyar rendőrök lecsaptak egy kiterjedt droghálózat tagjaira + videó

Ötüket őrizetbe vették, és több fogyasztót is előállítottak.

Forrás: MTI2022. 11. 17. 8:16
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Őrizetbe vették egy kábítószer-terjesztő hálózat öt tagját, és több fogyasztót is előállítottak – közölte a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel.

A Police.hu oldalon azt írták, kedd este Tiszabőről és Orosházáról állítottak elő hét embert. Az orosháziak a gyanú szerint a Jász-Nagykun-Szolnok megyei településen élő kapcsolataiktól szereztek be rendszeresen kábítószert, amelyet aztán Békésben adtak el. Egy tiszabői és egy orosházi férfi, továbbá az élettársaik kerültek őrizetbe.

 

A nyomozás adatai szerint a férfiak szervezték a beszerzést és az értékesítést, de a velük élő nők is tudtak arról, mit csinálnak, és ha a férfiak nem tudták személyesen átadni a megrendelt anyagokat, ők fogadták a vásárlókat.

 

Szerda reggel Kétegyházán egy gyulai – de a településen élő – férfit vettek őrizetbe, aki a gyanú szerint szintén ennek a terjesztői hálózatnak a tagja.

A rendőrök előállítottak több Békés megyei fogyasztót is, akik ezen az ellátási láncon keresztül szerezhették be a tiltott, bódító hatású anyagokat.

A rendőrök minden gyanúsítottnál kutatást tartottak, és különböző, kábítószer gyanúját keltő anyagokat, az adagolásukhoz, csomagolásukhoz szükséges eszközöket találtak. Emellett a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható emberektől feltehetően bűncselekményből származó pénzt, a haszonból vásárolt arany ékszereket, autót is lefoglaltak.

Borítókép: a letartóztatáson készült felvétel (Fotó: YouTube/Police.hu)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.