Dolláreső hullott Karácsonyra

A Fidelitas dollárágyúval emlékeztette a főpolgármestert, hogy máig nem számolt el.

Munkatársunktól
2022. 12. 16. 20:24
KARÁCSONY Gergely; KISS Ambrus
Budapest, 2022. november 30. Karácsony Gergely fõpolgármester (j) és Kiss Ambrus (független) általános fõpolgármester-helyettes (b), a Fõvárosi Közgyûlés ülésén a Városházán 2022. november 30-án. MTI/Soós Lajos Fotó: Soós Lajos
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Dollárágyúval emlékeztette Karácsony Gergely főpolgármestert a Fidelitas, hogy még mindig nem számolt el az amerikai kampánypénzekkel – közölte Facebook-oldalán az ifjúsági szervezet. Szerintük

a dollárbaloldal budapesti városvezetője, Karácsony Gergely minden erejével el akarja terelni a figyelmet az amerikai kampánypénzekről, valamint arról, hogy ezekből az ő mozgalma is több száz milliót kapott.

„Hazudozás, terelés – »Én nem is tudtam róla...« – ismételgeti minden baloldali politikus, mégis milliárdokat tettek zsebre és azóta sem tudjuk, hogy mit kértek tőlük cserébe” – olvasható a Fidesz ifjúsági szervezetének közleményében, melyet azzal zártak, hogy 

úgy hullott a dollár Karácsonyra a Lánchíd lábánál, ahogy a kampányban landolt a dollárbaloldal kasszájában több mint hárommilliárd forint.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester a Fővárosi Közgyűlés ülésén a Városházán, 2022. november 30-án (Fotó: MTI/Soós Lajos)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.