Március 20-án jön az új magyar krimisorozat

A kemény hangvételű Cella – Letöltendő élet című nyolcrészes minisorozat a Duna Televízión lesz látható.

Magyar Nemzet
Forrás: Magyar Hírlap, hirado.hu2023. 02. 27. 16:55
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Már megtekinthető a Megafilm új, Cella – Letöltendő élet című minisorozatának előzetese, amelyből az is kiderül, hogy a nyolc részben nyolc különböző történetet fog bemutatni. A Nemzeti Filmintézet támogatásával készült kemény hangvételű film végig fogja pásztázni az újabb kori magyar történelmet. 

A gyártó azt már korábban elárulta, hogy a rövid krimitörténeteket a helyszín, vagyis az azonos cella köti össze, az előzetesből látszik, mindebből egy meglehetősen sokkoló magyar história bontakozik ki. A sorozat az alkotók szerint azt meséli el, hogyan változott a bűn és az ártatlanság fogalma kétszáz év alatt ugyanabban a börtöncellában, a 19.század közepétől egészen a nem is olyan távoli jövőig – írta meg a Magyar Hírlap. 

A tájékoztatás szerint az izgalmakban és meghökkentő történetekben bővelkedő heti krimisorozat első része március 20-án lesz látható a Dunán olyan színészekkel, mint Jászberényi Gábor, Járó Zsuzsa, Réti Adrienn, Szamosi Zsófia, Rátóti Zoltán, Trokán Péter és Balázs Andrea.

– A Megafilm Service krimiszériája egyben az első magyar antológiasorozat is, amit minden nézőnek ajánlok, akit érdekelnek a bűnügyi esetek, valamint az, hogy a börtönben való létezés hogyan hat a bűnösre vagy az ártatlanra? Annak is ajánlom, aki szeret utazni az időben, vagy aki nem tudja eldönteni, hogy tényleg van-e értelme a megbocsátásnak? És persze annak is, aki nem fél tévéképernyőn visszanézni, hogy az emberi létezés kegyetlen szabályai között túlélhetünk-e, és ha igen, hogyan? Ez egy fenyegetésekkel teli korszakban egy fenyegetéssekkel teli, torokszorító sorozat, sok-sok feloldozással

– mondta el Helmeczy Dorottya társproducer, aki Kálomista Gáborral közösen jegyzi a produkciót.

Az időutazós krimiben egyetlen szereplő azonban mégis változatlan, a főcím fülbemászó dallamát a nyolc rész elején Zséda énekli  – írta meg a Híradó.hu

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pixabay.com)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.