Mentősök láttak el egy férfit, a társa eközben a mentőautóból lopott

Az óbudai rendőrök elfogtak egy férfit, aki a gyanú szerint a barátját ellátó mentőautóból lopott el egy tabletet.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 02. 22. 12:42
null
20221021 Hajdúszoboszló Egy ember lett rosszul, egy pad közelében, a kiérkező mentők nem tudták megmenteni a bajba jutott ember életét. Fotó: Tóth Imre TI Hajdú-Bihari Napló Fotó: TÓTH IMRE
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség adatai szerint egy férfi február 19-én este Budapest III. kerületében a társát ellátó mentősök elfoglaltságát kihasználva a mentőautóból eltulajdonított egy tabletet. A mentősök észrevették a lopást, kérdőre vonták, hogy mit keres a mentőszolgálat járművében, és kihívták a rendőrséget. 

A tabletet a fűben eldobva találták meg.

Az óbudai rendőrök a 21 éves H. Eriket a III. Kerületi Rendőrkapitányságra állították elő, ahol lopás vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A férfi beismerő vallomást tett.​

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Hajdú-bihari Napló/Tóth Imre)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.