Tömegszerencsétlenség Szegeden, tizenegyen kerültek kórházba + képek

Egy autós nem adta meg az elsőbbséget a busznak, ezért történt a baleset.

Magyar Nemzet
2023. 03. 06. 17:35
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

– Egy ember életveszélyesen, többen pedig súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyik hétfőn kora délután történt Szegeden a Bem utcánál – értesült a Délmagyarország. A baleset a Bem utca és Dobó utca kereszteződésében történt. Egy helyi járatú autóbusz ütközött egy fának,  mert egy autó nem adta meg neki az elsőbbséget. A Délmagyarország információi szerint 

a busz vezetőjét a tűzoltók vágták ki a járműből.

A szegedi mentésirányítás azonnal több mentőegységet indított a helyszínre. Összesen hét mentőegység vett részt a mentésben, tizenegy sérültet vizsgáltak meg és láttak el.

Tizenegyen kórházban

A Délmagyarország azt írta, a sérültek közül egy fő életveszélyesen, hárman súlyosan és heten könnyebben sérültek meg. – A 11 embert kórházba vitték – közölte a helyi lap kérdésére a baleset után Hangai József mentőtiszt, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa.

 

Információik szerint a vétkes autós ellen 

tömegszerencsétlenség okozása miatt indult eljárás. 

A balesetről készült galériát ITT lehet megtekinteni.

Borítókép: A baleset helyszíne (Fotó: Gémes Sándor)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.