Az igazi tavaszra még várnunk kell

A nyugati, délnyugati tájakon erősen felhős marad az ég, néhol gyenge eső is előfordulhat.

MAGYAR NEMZET
Forrás: MET, Köpönyeg2023. 03. 01. 8:06
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Északkelet felől érdemben csökken a felhőzet, az ország azon felében délután már derült vagy gyengén felhős, napos idő várható. A nyugati, délnyugati tájakon azonban erősen felhős marad az ég, és a délnyugati határ közelében néhol gyenge eső is előfordulhat. Az északkeleti szél napközben megélénkül – írja előrejelzésében a Met.hu.

A legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon 4 és 9, a Dunától keletre 9 és 13 fok között alakul. Késő estére mínusz 4 és 4 fok közé süllyed a hőmérséklet.

Forrás: Met.hu

 

Orvosmeteorológia

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak a Köpönyeg orvosmeteorológiai jelentése szerint. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb, időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Unsplash)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.