Kocsis Máté megelégelte, hogy Pikó Andrásék álhíreket terjesztenek róla

Belekeverné a baloldal a Fidesz frakcióvezetőjét a 15 éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztens botrányába.

MAGYAR NEMZET
Forrás: Facebook2023. 03. 01. 15:02
KOCSIS Máté; SIMICSKÓ István
Balatonfüred, 2023. február 23. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetõje a Simicskó Istvánnal, a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) frakcióvezetõjével közösen tartott sajtótájékoztatón a Fidesz-KDNP kihelyezett frakcióülése után a balatonfüredi Kisfaludy Galériában 2023. február 23-án. MTI/Koszticsák Szilárd Fotó: Koszticsák Szilárd
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Álhírterjesztésre hívta fel a figyelmet hivatalos közösségi oldalán Kocsis Máté. A politikus hazugságnak nevezte és cáfolta azt az információt, amely szerint ő vagy az általa vezetett önkormányzat 2015-ben kitüntette az iskolai szexbotrány főszereplőjét.

A valóság az, hogy sem én, sem az általam vezetett önkormányzat soha nem tüntette ki ezt a gyomorforgató alakot. 

– írta hivatalos Facebook-oldalán Kocsis Máté

Hozzátette, hogy az álhírt Pikó András baloldali polgármester hirdeti egy videóban és más helyeken.

Bejegyzésében úgy fogalmazott, hogy éppen Pikó András az, akiről előkerült egy korábbi fénykép, ahol egy bizonyos rendezvényen a 15 éves diákkal szexelő pedagógiai asszisztenssel egy társaságban van. 

A Fidesz frakcióvezetője felidézte a baloldali polgármester Józsefváros 2028-ig szóló esélyegyenlőségi programját, amelyben Pikó András az elérendő célok között említi, hogy LMBTQ-személyekről nevezzenek el közterületeket. 

„Egyébként Pikó Andráséknál nem ismeretlen a gyermekek felé irányuló szexuális propaganda, hiszen ezt feladatként bele is írták a kerület programjába tavaly.”

Kocsis Máté kiemelte, hogy megteszi a szükséges jogi lépéseket, addig pedig arra kérte az embereket, hogy az álhír terjedésének megállítása érdekében osszák meg minél többen a bejegyzését.

Borítókép: Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője (Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.