Egy polgármester is megsérült a 65-ös főúton bekövetkezett tömegbalesetben

A nagy balesetben érintett útszakaszon már zavartalanul halad a forgalom.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 05. 30. 18:14
Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A rendőrség információi szerint Hőgyész és Kéty között, kanyarodás közben egy autó frontálisan ütközött a szembejövő sávban közlekedő járművel, egy harmadik jármű pedig a balesetet elkerülendő, jobbra rántotta a kormányt, majd ennek eredményeként árokba csapódott.

Az átsodródott gépkocsit vezető 23 éves férfi beszorult a járműbe, amely kigyulladt, a sofőrt életveszélyes sérüléssel szállították kórházba. A másik autó vezetőjének, egy 55 éves nőnek feltehetően súlyos sérülései keletkeztek.

– olvasható a Police.hu oldalán.

A döbröközi polgármesteri hivatal megerősítette, hogy a sérült nő a település polgármestere, Farkas Edit.

A 65-ös főúton a mentés és a helyszínelés idejére teljes útzárt rendeltek el a hatóságok, amelyet rövid ideig fél sávban használhattak az arra közlekedők, estére viszont már zavartalanul halad a forgalom.

Borítókép: A rendőrség helyszíni képe (Fotó: Police.hu)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.