Fegyverrel követelte a pénzét egy nő a pápai buszpályaudvaron

A rendőrök elfogtak és gyanúsítottként hallgattak ki egy 28 éves budapesti nőt, aki gáz-riasztó fegyverrel próbálta behajtani a járandóságát.

Forrás: Rendőrség2023. 05. 05. 11:16
Flashing,Lights,Of,The,Police,Car,Into,The,Checkpoint,In, illusztráció, rendőrség, rendőrautó, villogó
539907058 Fotó: 123RF
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Nyomozás indult kedden egy huszonnyolc éves budapesti nővel szemben, aki az eljárás adatai alapján fenyegetéssel akarta visszaszerezni jogosnak vélt tartozását egy helyi személytől a pápai autóbusz-pályaudvaron.

Az elkövető nem kapta meg a követelt több százezer forintot, ezért 

arra próbálta kényszeríteni a sértettet, hogy üljön vele taxiba. 

Ő azonban ellenállt, és értesítette a rendőrséget. A helyszínen elfogták az elkövetőt, és lefoglalták a táskájában lévő gáz-riasztó fegyvert.

A nőt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók felfegyverkezve elkövetett önbíráskodás bűntett kísérletének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták – közölte a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.