Kirepült a halálgömbből egy artistanő a szolnoki premieren

Komoly sérülést szenvedett.

Magyar Nemzet
Forrás: Facebook2023. 05. 19. 12:22
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Kirepült a halálgömb nevű szerkezetből és súlyos sérülést szenvedett Alice, a Magyar Nemzeti Cirkusz artistája. A társaság közleményt adott ki, amelyben azt írták: az artistanő medencesérülést szenvedett, de fel fog épülni. 

A halálgömb egy hatalmas, fémből készült rácsos szerkezet, amelyben motorral cikáznak fel-alá az artisták. A társulat a közleményében azt írja,

„a balesetet szenvedett női motorosunkat, Alice-t medencesérüléssel szállították kórházba, állapota stabil, és felépüléséről biztosítottak minket a kórház dolgozói.”

Hozzáfűzték továbbá, hogy az előadás alatt minden biztonsági előírás betartása ellenére is előfordulhatnak balesetek, ez az artista előadó-művészek szakmájának velejárója.

Borítókép: Alice a halálgömb előtt (Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.