Mobilszatír kér útbaigazítást Pesterzsébeten, az angyalföldi nők pedig egy rejtélyes alak miatt rettegnek

Kiszolgáltatott, fiatal nőkre és kisgyermekes anyákra utaznak.

Magyar Nemzet
Forrás: Metropol2023. 05. 12. 11:14
Mysterious,Man,Wit,Hoodie,In,Silhouette,Isolated,On,Black,Background, rejtélyes alak, szatír, férfi, shutterstock, illusztráció, titokzatos, csuklyás
607266734 Fotó: Darko-HD Photography
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Egy titokzatos alak tartja rettegésben a XIII. kerületi Angyalföld lakóit, aki nőkre és kisgyerekes anyákra utazik – adta hírül a Metropol, hogy egymást figyelmeztetik a nők a XIII. kerületi csoportban. 

Többen ugyanis azt tapasztalták az elmúlt napokban, hogy egy rejtélyes férfi boltról boltra követi a fiatal nőket.

A titokzatos zaklatóról személyleírás is van, egy negyven év körüli, sötét bőrű, hajléktalannak tűnő férfiről van szó. Fekete nadrágot, fekete felsőt és tornacipőt visel. Oldalán FILA táska lóg, és egy kifejezetten drága telefont használ.

„Egyszer egy hasonló alak leszólított a Fiastyúk villamosmegállóban. A postát kereste. Babakocsival voltam, és épp mentem át a zebrán, furcsának is találtam, hogy pont engem szólított le” – fűzte hozzá egy kommentelő.

Egyébként nem csak a XIII. kerületben panaszkodnak a lakók a zaklatókra. Egy pesterzsébeti csoportban egy édesanya jelezte, hogy a lányát szerda délután zaklatta egy férfi. A fiatal lány épp az egyetemről tartott haza, miközben egy autó lassított mellette, és útbaigazítást kért. A lány elmagyarázta, merre kell menni, és eközben vette észre, hogy a sofőr nemi szerve a nadrágján kívül van, és hozzá is ér, miközben a lánnyal beszél. 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.