Amíg a felszarvazott férj balhézott, a nő kirabolta szeretőjét

A „feleség” kipakolta alkalmi ismerőse autóját, a készpénzen kívül még az ott talált parfümöt, sört, kabátot is magához vette.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 02. 8:29
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A kiskunhalasi bűnelkövetők előre kitervelték, hogy a gyanútlan fiatal férfit megfosztják a pénzétől. Az asszony látszatra elcsábította, majd társa fegyvert fogott rá, és azzal követelte a „sérelemdíjat” – közölte a police.hu.

A Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói 2022. december 11-én őrizetbe vettek egy 41 éves férfit és bűntársát. Ketten együtt fegyveres rablást követtek el, a férfi azonban még zsarolással is gyanúsítható. A bűntettet előre kitervelték, és úgy csalták csapdába áldozatukat.

A 32 éves nő korábban az egyik közösségi oldalon megismerkedett egy 21 éves férfival, akivel – anyagi ellenszolgáltatás fejében – néhányszor szexuális kapcsolatot létesített. December 9-én aztán az asszony a lakására hívta a férfit azzal az indokkal, hogy egyedül lesz, ott nem zavarja őket senki. A szerető meg is jelent a kiskunhalasi házban, ahol azonban rövid idő múlva egy férfi rontott rá a „légyott” résztvevőire. 

A rajtakapott nő férjének adta ki magát, és egy fegyvernek látszó tárggyal pénzt követelt a fiatalembertől egyfajta kárpótlásként. Amíg a férfiak az emeleten tartózkodtak, a „feleség” kipakolta alkalmi ismerőse autóját; a készpénzen kívül még az ott talált parfümöt, sört, kabátot is magához vette.

Másnap ismét jelentkezett a rabló, és zsarolni kezdte áldozatát. Egyrészt további sérelemdíjra tartott igényt, másrészt azt állította, hogy eltűnt egy aranyóra a házból azalatt, amíg a férfi ott volt, így azt is ki akarta fizettetni. A sértett ekkor kérte a rendőrség segítségét.

A nyomozók – a TEK munkatársainak a bevonásával – elfogták és előállították a 41 éves férfit, röviddel később pedig 32 éves cinkosát is megtalálták.

A páros jelenleg is letartóztatásban van. Ügyükben a vizsgálat befejeződött, ellenük a megyei nyomozók vádemelést javasolnak, ezért az iratokat átadták az ügyészségnek.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Pexels)

 

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.