Baleset miatt keresnek egy sofőrt

A dunaújvárosi rendőrök egy ismeretlen személyazonosságú gépjárművezető azonosításához kérik a lakosság segítségét.

Magyar Nemzet
Forrás: Rendőrség2023. 06. 15. 9:23
Balesetet szenvedett Suzuki Pusztaszabolcsnál, 2023. május 17-én este borult árokba Forrás: Police.hu
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A Dunaújvárosi Rendőrkapitányság nyomozást folytat segítségnyújtás elmulasztásának vétsége miatt ismeretlen tettessel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint május 17-én este fél nyolc körül Pusztaszabolcson, az Adonyi úton egy Suzuki személygépjármű haladt a Velencei út felől Iváncsa irányába. A sofőr megelőzött egy előtte haladó, fekete színű és ismeretlen hatósági jelzésű Opel Zafira személyautót. Miután a manővert befejezte és visszatért a forgalmi sávjába, egy jobbra ívelő kanyarban a Suzuki az úttestről letérve 

megcsúszott, és egy fának ütközött, majd a vízelvezető árokba csapódott.

Az esettel kapcsolatban szükségessé vált a segítségnyújtás nélkül elhajtó Opelt vezető sofőr személyazonosságának a megállapítása – közölte a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság. Az eset körülményeinek tisztázása érdekében a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy aki tanúja volt a balesetnek vagy információval rendelkezik róla, tegyen bejelentést.

Borítókép: a balesetet szenvedett autó (Forrás: Rendőrség)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.