Gyámjuktól vitte el az anya gyermekeit, életjelet nem adnak magukról

Most Ön is segíthet megtalálni a gyerekeket.

Magyar Nemzet
Forrás: police.hu2023. 06. 24. 12:04
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A monori rendőrök most is keresik azt az anyát, aki magával vitte három gyermekét jelenlegi gyámjuktól – írja a police.hu

A Monori Rendőrkapitányság kiskorú elhelyezésének megváltoztatása vétségének gyanúja miatt folytat nyomozást.

Két kislány és egy kisfiú eltűnése miatt fordult a rendőrséghez a közel kilenc évvel ezelőtt gyámjukként kijelölt asszony. Nyáregyházi otthonukból 2023. június 22-én délelőtt vitte magával a gyerekeket – minden valószínűség szerint – a rájuk vigyázó anyjuk. A negyvenkét éves Tatai Katalin és gyermekei, a tizenegy éves Némedi Emília Ida, a tízéves Némedi Dániel Károly, valamint a nyolcesztendős Tatai Mercédesz azóta ismeretlen helyen tartózkodnak, életjelet nem adtak magukról.

A monori rendőrök mindent megtesznek a kicsik és anyjuk megtalálása érdekében, a gyorsabb eredmény érdekében a lakosság segítségére van szükség.

A képen látható nőt keresi a monori rendőrség. Fotó: police.hu

A Monori Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható Tatai Katalint, vagy gyermekeit látta, jelenlegi tartózkodási helyükkel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-1-236-2883 telefonszámon, vagy tegyen bejelentést a 112 segélyhívón!

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.