Harminckét éves férfi támadt egy hetvenöt éves nőre

Egy szemtanú segítségének köszönhetően a rendőrök azonnal elfogták a férfit.

Magyar Nemzet
Forrás: Police.hu2023. 06. 02. 15:07
Arrested,Man,In,Handcuffs,With,Hands,Behind,Back.,The,Criminal
2141394577 Fotó: Andrey Mihaylov Forrás: Shutterstock
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

A gyanúsított 2023. június elsején Miskolcon, a Dankó Pista úton egy hetvenöt éves nőtől pénzt, illetve cigarettát kért, majd szinte a választ meg sem várva ráfogott az idős nő kezében – pénztárcának kinéző – kulcstartóra, amit megpróbált megszerezni. A dulakodásban a sértett elesett, támadója pedig elmenekült a helyszínről – olvasható a Police.hu oldalán.

Az esetet többen is látták, közülük egy férfi az útonálló után eredt, így támogatva az időközben értesített rendőrök munkáját, akik a kapott információk alapján azonosították és elfogták a bűncselekmény elkövetőjét.

Egy 32 éves helyi férfi ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a Miskolci Rendőrkapitányság. A rendőrség az őrizetbe vett férfival szemben előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.

Borítókép: illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.