Személygépkocsi ütközött a korlátnak az M3-as autópályán, Atkárnál

A 73-as kilométernél a leálló sávon folyik a műszaki mentés.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 06. 22. 7:30
null
Mogyoród, 2023. március 25. A fõváros irányába tartó jármûforgalom egy szombat délelõtt az M3-as autópályán, a Hangulat utca felüljáró hídjáról fényképezve. MTVA/Bizományosi: Lehotka László *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Lehotka László
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Korlátnak ütközött egy személygépkocsi az M3-as autópályán Vásárosnamény felé, Atkár térségében. A 73-as km-nél a leálló sávon folyik a műszaki mentés – közölte az Útinform

A 2-es főúton, Vác belterületén két személyautó karambolozott. A 35-ös km-nél a fél útpályát lezárták.

Élénkül a forgalom a Budapest környéki utakon, erős a forgalom az M3-as autópálya bevezető szakaszán, az 51-es főúton, Dunaharasztinál és a Csepel-sziget további útjain, illetve a 10-es főúton, Üröm térségében.

„Az országos közúthálózaton napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! Továbbá figyeljék az előjelzéseket, és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba!” – hívták fel a figyelmet. 

Hazánk ad otthont, ezen a hétvégén a „Harley-Davidson” 120 éves jubileumi fesztiválnak. A rendezvény fő helyszíne Budapesten lesz. A közutakon közlekedők csütörtöktől vasárnapig, vagyis június 22–25. között erős motorosforgalomra számíthatnak a főváros környéki utakon.

 A Magyar Közút Nonprofit Zrt. kezelésében lévő utak közül kiemelten érintett lehet a M0-s autóút, az M2-es autóút, az M1-M7-es autópálya, M5-ös, M6-os autópálya ki- és bevezető szakaszai, valamint a 2-es, 3-as, 4-es, 10-es és 11-es főutak, illetve a Dunakanyar és a Pilis-hegység közútjai.
A következő napokban a fesztivál részeként az ország több vidékére is szerveznek Budapestről induló vezetett túrákat, többek között a Balaton-felvidékre, az Alföldre, a Mátrába, a Cserhát hegységbe, Dobogókőre, a Vértes-hegység térségébe és a Dunakanyarba is. A vezetett túrák útvonaláról további részletek itt érhetőek el: https://hd120budapest.hu/site/hu/turak. Ezért érdemes nem csak Budapest környékén, de valamennyi felsorolt térségben figyelmesen közlekedni.

Az M7-es autópályán Balatonszemes térségében tart még a burkolatfelújítás. A 133-as és a 130-as km között, a főváros felé vezető oldalt zárták le. A forgalmat az ellenkező, Letenye felé vezető oldalra terelték át, irányonként egy-egy sáv járható.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán, Csanádpalota határátkelő előtt az erős forgalom miatt 5 km-es a kilépő kamionsor.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: MTVA/Lehotka László)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.