Van még mit leárazni, gondolta a Tesco, ezért háromszáz termék árát csökkenti holnaptól

Több mint háromszáz termék lesz jelentősen olcsóbb a Tescónál holnaptól – közölte a Tesco.

Magyar Nemzet
Forrás: Világgazdaság2023. 06. 15. 16:56
Supermarket,Aisle,With,Empty,Black,Shopping,Cart. vásárlás, bevásárlókocsi, illusztráció
1933509284 Fotó: theshots.co
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Június 16-án háromszáznál is több új terméket talál el a Tesco sárga nyila, amely az árcsökkentett választékot jelzi. Az áruházlánc úgy alakította át a 2000 darabot meghaladó árucikkből álló akciós terméklistáját, hogy minél több vásárló válogathasson igény szerint a kínálatból.

A legtöbb kedvezményt tartalmazó új termékek között tej- és hústermékek éppúgy megtalálhatók, mint növényi alapú élelmiszerek, az édességek vagy a társasjátékok – áll a közleményben.

Ezek a termékek lesznek olcsóbbak

A Nádudvari sajtok húsz százalékkal, a Magic Milk kaukázusi kefir pedig huszonnégy százalékkal olcsóbban érhető el.  A Hass klasszikus pudingra tizenhét százalék, az After Eight válogatásdesszertre tizenkilenc százalék kedvezményt adnak.

A húsok közül a leárazott termékek közé bekerült a Pap Kolbászműhely Grill pakk grillkolbász-válogatása, amely huszonhárom százalékkal olcsóbb, a Nádudvari Chef Exclusive Nürnbergi kolbász pedig huszonegy százalékkal kevesebb pénzért vásárolható meg holnaptól.

Vegán termékek közül is többet leáraznak, a Polcz vegán pecsenyekrém tizennyolc, a Vegan Grill szejtánok és füstölt veglik tizenhárom, illetve húsz százalékkal lesznek olcsóbbak. A vEGGs vegán tojáspótlója húszszázalékos kedvezménnyel, a Violife sajtpótlók pedig tizenhárom százalékkal olcsóbban megvásárolhatók – gyűjtötte össze a Világgazdaság.

Borítókép: Illusztráció (Fotó: Shutterstock)

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.