Baleset történt az M1-es autópályán Győrnél, több kilométeres a torlódás

Összefoglaló a közlekedést befolyásoló eseményekről.

Magyar Nemzet
2023. 07. 15. 7:39
Letenye, 2020. július 11. Várakozó autósok az M7-es autópályán a magyar-horvát határátkelõ elõtt, Letenyénél 2020. július 11-én. A határátkelõnél 2 órás várakozással kell számolni, mert a horvát hatóságok kötelezõen regisztrálják belépõket. Érdemes Szlovénia felé kerülni, arrafelé jelenleg nem kell torlódásra számítani. MTI/Varga György Fotó: Varga György
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópályán, a Budapest felé vezető oldalon, Győr térségében, baleset történt. A 127-es kilométernél sávzárásra, több kilométeres torlódásra kell számítani – tájékoztat az Útinform.

A portál tájékoztatása szerint, a 2-es főúton, a Diósjenői elágazónál, az 50-es kilométernél egy műszaki hibás tehergépkocsi miatt a Szendehely felé vezető oldal külső sávját lezárták. Hont térségében, a 78-as kilométernél ismét egy műszaki hibás kamion foglalja el a fél útpályát. 

A 44-es főúton, Gyula térségében egy személygépjármű és mopedautó ütközött össze. 

A 133-as kilométernél a Békéscsaba felé vezető oldal külső sávját lezárták. 

Az M1-es autópályán, több helyen végeznek burkolatfelújítási munkákat. A komáromi szakaszon, a 73-as és a 87-es kilométer között, valamint a 98-as és a 107-es kilométer között, és Győr elkerülő szakaszán, a 123-as kilométernél a Rába-híd közelében forgalomterelésre, lassulásra és torlódásra készüljenek!

Az M3-as autópályán, a Vásárosnamény felé vezető oldalon, a káli szakaszon, a 97-es és a 104-es km között, valamint a mezőkövesdi szakaszon, a 123-as és a 129-es km között változott a forgalmi rend, hétfő reggelig mindkét munkaterületnél és mindkét irányban két-két sáv járható.

A 4-es főúton Szolnok elkerülő szakaszán, a 99-es km-nél a Tisza-hídon dilatációs szerkezetet javítanak. A félpályás lezárásnál jelzőlámpa szabályozza a forgalmat. Napközben torlódásokra is számítani lehet.

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI)
 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.