Bármikor megismétlődhetett volna a tragédia – extrém gyorshajtókat fogtak az Árpád hídnál

A BRFK a „díjnyertes” fotókat is megosztotta követőivel.

Magyar Nemzet
2023. 07. 27. 10:11
null
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Extrém gyorshajtók is fennakadtak a hétvégi éjszakai sebességméréseken az Árpád hídnál – írja legújabb Facebook-bejegyzésében a Budapesti Rendőr-főkapitányság. A BRFK a „díjnyertes” fotókat is megosztotta követőivel. Eszerint egy Mercedes személygépjármű 171, míg egy BMW 158 km/h-val haladt a hídon.

A bejegyzés azért megdöbbentő, mert még egy hónap sem telt el azóta, hogy az Árpád hídon gyorshajtás miatt történt baleset. Mint ismert, július 1-jén a hajnali órákban egy módosított, 690 lóerős Mercedes AMG az Árpád hídon haladt a budai irányba, amikor a sofőr elvesztette az uralmát az autó felett, majd többször megpördült, és átszakítva a szalagkorlátot, elgázolt egy biciklist. A kocsi ezek után továbbcsúszott, nekiment egy autónak, majd a fejére fordulva állt meg. A 26 éves kerékpáros életét már nem tudták megmenteni.

Borítókép: Az ütközésben összeroncsolódott személygépkocsik az Árpád hídon 2023. július 1-jén. (Fotó: MTI/Mihádák Zoltán)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.