Kisteherautó ütközött kisbusszal az M1-es autópályán, figyeljenek a Budapest felé tartó úton

Az M1-esen a 91-es kilométernél a külső sávot lezárták.

Magyar Nemzet
Forrás: Útinform2023. 07. 12. 6:32
null
Budaörs, 2019. október 1. Az M1-es és M7-es autópályák fõvárosból kivezetõ szakaszának mindhárom sávjában (j) araszolnak a gépjármûvek átmeneti forgalmi akadály miatt. Ellenkezõ irányban (b) autók és teherjármûvek sorai tartanak jó tempóban Budapest felé. MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba *************************** Kedves Felhasználó! Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemû – különösen szerzõi jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó szerzõje/jogutódja közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelõssége e körben kizárt. Fotó: Jászai Csaba
Vélemény hírlevélJobban mondva- heti vélemény hírlevél - ahol a hét kiemelt témáihoz füzött személyes gondolatok összeérnek, részletek itt.

Az M1-es autópályán Budapest felé, a 101-es Bőny/Gönyű/Nagyszentjános, valamint 85-ös Kisbér/Komárom csomópontok között összeütközött egy kisteherautó és egy kisbusz. A 91-es km-nél a külső sávot lezárták. Fokozott figyelemmel közlekedjenek – kéri az Útinform

Az M6-os autópályán, Budapest felé a 25-ös Százhalombatta-észak csomópont után összeütközött két kamion. A 22-es kilométernél sávzárásra és rendőri forgalomirányításra számítsanak! Aki teheti, a 25-ös kilométernél térjen le a pályáról és a 6-os főúton kerüljön. Visszatérni a 22-es kilométernél található Martonvásár/Érd-dél csomópontnál tudnak.

Az 51-es főúton, Dunaharaszti elkerülő szakaszán aszfaltoznak. A 19-es kilométer után félpályás lezárás mellett dolgoznak. Jelzőőrök irányítják a forgalmat.

Az M4-es autóút főváros felé tartó oldalán burkolatfelújítás miatt lezárták a belső sávot a 24-es és a 21-es km között. Az ellenkező, Törökszentmiklós felé vezető oldalon, Üllő térségében útépítés miatt lehet csak egy sávot használni a 25-ös és a 29-es km között.

A magyar–román határszakaszon, az M43-as autópályán a Csanádpalota határállomás előtt, az erős tranzitforgalom miatt három kilométeres a kilépő kamionsor.

Az M60-as autópályán felújítási munkák miatt lezárják a 30-as jelű Pécs-dél csomópontban az M6-os autópálya felé vezető felhajtóágat. Kerülni a pécsi végcsomópont felé felhajtva, majd a körforgalomban megfordulva magán a pályán lehet.

Az országos közúthálózaton, napközben sokfelé dolgoznak folyamatosan az útpadka és rézsű helyreállításán. A mozgó tereléssel járó lezárásnál fokozott óvatossággal vezessenek! 

Továbbá figyeljék az előjelzéseket, és csak akkor előzzék meg a munkagépeket, ha biztonságosan vissza tudnak sorolni a forgalmi sávjukba – figyelmeztet az Útinform. 
 

Borítókép: illusztráció (Fotó: MTI/Jászai Csaba)

 

A téma legfrissebb hírei

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Ne maradjon le a Magyar Nemzet legjobb írásairól, olvassa őket minden nap!

Címoldalról ajánljuk

Tovább az összes cikkhez chevron-right

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.